Hovedinnhold

Sinead O'Connor innlagt med depresjon

FÅR BEHANDLING PÅ SYKEHUS: Den irske popstjernen Sinead O'Connor (45). Foto: Wenn.com
FÅR BEHANDLING PÅ SYKEHUS: Den irske popstjernen Sinead O'Connor (45). Foto: Wenn.com
(VG Nett) Den irske artisten twitrer om sin egen depresjon. Nå er hun innlagt på sykehus med håp om å bli bedre innen to uker.

Det melder Bang Showbiz.
Den irske stjernen, kjent for superhiten «Nothing Compares 2 U» er innlagt på et sykehus I Irland. Firebarnsmoren skriver åpent om problemene sine via sin Twitter-konto.

- Jeg drar til sykehuset, behandling for depresjon. Jeg er ikke bra i det hele tatt. Men de får meg tilbake igjen raskt. Så jeg kommer tilbake og smiler, antakelig om rundt to uker, skriver O'Connor blant annet.

I forrige uke sendte hun ut desperate meldinger om at hun trengte psykiatrisk hjelp, og at hun var i fare. Nå ser det altså ut til at hun har fått hjelpen hun trenger.

Popstjernen har fått en del overskrifter de siste ukene etter at hun avbrøt ekteskapet med Barry Herridge (38) etter 18 dager. Syv dager senere snudde paret imidlertid, og fant sammen igjen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys