Hovedinnhold

Se Javier Bardem (42) som James Bond-skurk

Trailerpremiere på VGTV

(VG Nett) Den dampende ferske traileren til den nye James Bond-filmen viser den spanske kjekkasen Javier Bardem i rollen som Daniel Craigs fiende.

Den nye Bond-filmen blir den 23. i rekken, og Bardem tok over rollen etter den franske skuespilleren Mathieu Amalric, som var skurk i den forrige filmen «Quantum of Solace» i 2008.

VGTV: Se den heftige traileren her

Sony Pictures and MGM slapp tirsdag traileren til filmen «Skyfall», som viser Javier Bardem i rollen som Bond-skurk.

- Jeg er veldig spent. Mine foreldre tok meg med for å se filmene, så jeg har sett dem alle. Å spille i en kommer til å bli gøy, sa Bardem i fjor i et TV-intervju med «Nightline».

SKURK: Javier Bardem har blondt hår, og er kledd i brun bukse, vest, hvit blazer i rollen som Bond-skurk. Foto: SF Norge.
SKURK: Javier Bardem har blondt hår, og er kledd i brun bukse, vest, hvit blazer i rollen som Bond-skurk. Foto: SF Norge.


Bardem har tidligere hatt ondskapsfulle roller, som for eksempel i suksessfilmen «No Country for Old Men» av Cohen-brødrene. Da spilte han en kaldblodig leiemorder.

Prestasjonen hans var da så god at han ble belønnet med både Oscar og Golden Globe-pris for rollen.

VGTV: Møt den nye Bond-dama

Skurk-rollen i James Bond-filmen beskriver han som nyansert.

- De endrer hele dynamikken. Jeg skal spille Bonds erkefiende ja, men alt er ikke så opplagt. Det er mer nyansert, så dette er veldig spennende, sa skuespilleren til Awards Tracker i februar i fjor.

Den nye Bond-filmen har verdenspremiere 26. oktober i år.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys