Hovedinnhold

Sa «unnskyld» til Conradi - med smekken åpen

«UNNSKYLD»: Ørjan Burøs selvfilmede unnskyldning skulle aldri havne på internett, hevder komikeren selv. Faksimile fra YouTube.
«UNNSKYLD»: Ørjan Burøs selvfilmede unnskyldning skulle aldri havne på internett, hevder komikeren selv. Faksimile fra YouTube.
(VG Nett) På et av verdens mest populære nettsteder - YouTube - kan brukerne nå se komiker Ørjan Burøe gi Kåre Conradi en ironisk unnskyldning.Under et show på Latter fredag viste Burøe publikum et av de svært private bildene fra Kåre Conradis stjålne mobil. Bildene har de siste dagene blitt publisert både på nettsider og via e-post.

Conradi (34) har truet med rettslig etterspill etter at bildene raskt ble spredd i høyt tempo via e-post.

Både han og kjæresten Marian Aas Hansen har gitt uttrykk for sinne og fortvilelse over at bildene vises frem, og i dagens VG beklager Burøe at han har gjort noe som sårer kjendisparet.

BEKLAGER: Ørjan Burøe sier han beklager hvis han på noen måte har gjort Kåre Conradi lei seg. Foto: Scanpix
BEKLAGER: Ørjan Burøe sier han beklager hvis han på noen måte har gjort Kåre Conradi lei seg. Foto: Scanpix
Men på videoen som nå er publisert på YouTube, ser det ikke ut som om angeren stikker spesielt dypt.

- Hei Kåre, jeg vil bare si unnskyld for det jeg har gjort, sier Burøe i starten av den forholdsvis korte videosnutten - mens han står med smekken åpen. Kort tid etterpå blir det ganske tydelig at meldingen er ironisk ment.

YouTube er for tiden et av verdens mest populære nettsteder, der hvem som helst kan legge ut sine private videoer.

Skylder på dårlige kompiser

Ifølge komikeren selv, var det aldri meningen at videosnutten skulle havne på internett.

- Jeg hadde egentlig tenkt å sende den til Kåre, men sendte den til noen kamerater først. Så viste det seg at kompisene ikke var så veldig gode kompiser likevel, sier Burøe.

- ANMELD: Både jusprofessor Jon Bing og Datatilsynet har allerede rådet Kåre Conradi og kjæresten Mariann Aas Hansen til å anmelde Ørjan Burøe. Maria Gosse
- ANMELD: Både jusprofessor Jon Bing og Datatilsynet har allerede rådet Kåre Conradi og kjæresten Mariann Aas Hansen til å anmelde Ørjan Burøe. Maria Gosse
De tre kameratene som fikk mobilvideoen la den nemlig ut på YouTube før det hadde gått en halv time. Selv mener Burøe det er han som kommer dårligst ut av stuntet.

- Bildene av Kåre er jo vakre og litt søte, bildene av meg er jo mye verre. Jeg skyter meg jo litt i kneet, mener Burøe.

Komikeren hevder han aldri tenkte på at noen kunne finne på å spre hans video på nettet, og sier han ikke ønsker å plage Conradi.

- Jeg har aldri ment «å ta» Kåre. Nå håper jeg bare han ser at det var morsomt ment.

Bekrefter historien

VG Nett har i kveld vært i kontakt med en av kameratene, og han bekrefter Burøes historie. Han sier det dreier seg om en pågående «lek» i kompisgjengen, og at videoen ikke kommer til å bli fjernet.

- Den blir liggende ute et par uker i alle fall. Ørjan fortjener såpass, sier kameraten som ikke ønsker å bli navngitt.

Kåre Conradi og Marian Aas Hansen har foreløpig ikke sagt hvorvidt de vil gå til rettslige skritt mot de som har publisert de stjålne mobilbildene.

Manager og produsent for «Stones In His Pocket», Tor Arne Ranghus, vil ikke gå inn på hva kjendisparet nå vil gjøre. Han kjente ikke til filmsnutten som nå er lagt ut på YouTube og kalles «Unnskyld Kåre Conradi».

- Dette får stå for hans egen regning, sier Ranghus og vil ikke kommentere saken ytterligere.

Informasjonssjef i Datatilsynet Ove Skåra har allerede oppfordret Conradi til å anmelde Burøe. Han får også støtte av jusprofessor Jon Bing.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys