Hovedinnhold

Riise+Louises bryllupsfest - se bildene!

Etter at John Arne Riise og Louise Angelica Markussen sa sine «ja» til hverandre i dag, fortsetter festen på kjendishotellet the Thief.

I dag giftet fotballspiller John Arne Riise og Louise Angelica Markussen seg i Nordberg kirke i Nordre Aker. Etter vielsen møtte det nygifte paret pressen, og begge var skjønt enige i hvordan det føles å nå være gift:

- Det føles helt fantastisk! Tårene bare sprutet, jeg klarte ikke å stoppe, sier en rørt og glad Riise til VG.

Riise fortalte også om kveldens festligheter.

- Det blir nok ganske bra. Vi har fokusert ganske mye på festen fordi vi vil at gjestene skal ha det bra. Vi har innredet og pyntet og valgt en meny som passer alle, og så blir det underholdning. Jeg tror festen kommer til å bli veldig bra, sa Riise til VG.

VGTV:  Se John Arne og Louise gi hverandre sitt ja 

Bryllupsfesten holdes på kjendishotellet The Thief, og festen startet på hotellets takterasse.

Festen startet på det fasjonable hotellets takterrasse, hvor gjestene minglet og ble underholdt med blant annet ballettdans. Deretter trakk brudeparet og gjestene inn, hvor det var dekket opp til bords i et tema av gull og svart.

Her var regelen at alle talere må danse, og både bruden og Bjørn Helge Riise har hittil vist sine dansekunnskaper, ifølge Mikael Mellqvist i Betsson. Han kan også fortelle at brudeparet har holdt sine taler, det har også to av forloverne.

Under bryllupsmiddagen kunne brudeparet by på grønn ertesuppe med kalvebacon til forrett, kalv med potetpuré og grønn og hvit asparges til hovedrett, og sjokoladefondant med vaniljeis og jordbær til dessert.

I løpet av kvelden skal komikeren Else Kåss Furuseth underholde, skriver Betsson, som sponser Riises bryllup, på sin blogg.

DANCING QUEEN: «Alle talere må danse», blir det sagt på festen i følge Betsson. Her danser bruden selv med brudgommens bror Bjørn Helge. Foto: BETSSON
DANCING QUEEN: «Alle talere må danse», blir det sagt på festen i følge Betsson. Her danser bruden selv med brudgommens bror Bjørn Helge. Foto: BETSSON

I VGTV-serien Riise+Louise forteller fotballspilleren at bordene skal under bryllupsmiddagen være dekket med hvite blomster og gjestene skal sitte på gulldekte stoler.

Fotballspillerne Morten Gamst Pedersen og Brede Hangeland, var ikke til stede under vielsen på grunn av landskampen mot Russland, men ankommer kveldens festligheter etter kampen.

MinMote: Få de glamorøse detaljene fra Riises bryllup: - Kult at de våger 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys