Hovedinnhold

Tini røk ut av «The Voice» - nå vil Furuholmen jobbe med henne

HELL I UHELL: Tini Flaat Mykland røk ut av «The Voice», men jobber videre med Magne Furuholmen. Foto: TV 2 Foto:
HELL I UHELL: Tini Flaat Mykland røk ut av «The Voice», men jobber videre med Magne Furuholmen. Foto: TV 2 Foto:
Tini Flaat Mykland (24) røk ut av «The Voice» i kveld, men er nå i dialog med Magne Furuholmen som vil gi ut plate med henne.

Denne saken handler om:

Tini Flaat Mykland fra Kristiansand møtte Monika Blomeid i duell i kveldens «The Voice» på TV 2, og Magne Furuholmen måtte med tungt hjerte sende hjem en av de to jentene - selv om han gjerne skulle hatt med begge videre.

Da han sendte hjem Tini, sa han spontant på TV at han gjerne ville jobbe videre med henne.

VGTV: Se duellen mellom Tini og Monika her

Er i dialog

- Ja, det stemmer at Tini og jeg er i dialog etter at hun gikk ut av «The Voice». Martin Terefe og jeg vil gjerne lage plate med henne. Hun er et sangtalent vi begge har stor tro på uavhengig av denne konkurransen, og vi håper å kunne hjelpe henne med å forløse sitt potensial, sier Magne Furuholmen til VG.

Tini selv synes ikke det var trist å ryke ut av konkurransen, spesielt ikke da hun fikk så gode lovord fra sin mentor.

- Jeg synes det var det beste som kunne skje meg den dagen. Målet var å vise meg frem litt, så bare det å få komme på TV og få vist frem stemmen var stort for meg.

- Og så vil Magne jobbe med deg?

- Vi har hatt et møte og har en dialog, mer kan jeg nok ikke si. Jeg er veldig ydmyk for at han vil jobbe med meg videre, og det virker som om han mener det han sier. Det er bare veldig, veldig gøy.

Monikas favoritt

Monika Blomeid som møtte Tini i duell, synes det var spesielt trist at Tini måtte ut av konkurransen.

- Vi fikk så god tone, nesten for god tone til å duellere. Det var en lykkerus uten like å gå videre, men det var trist med Tini. Hun var en av mine favoritter til å vinne dette, sier Monika.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys