Hovedinnhold

Magne Furuholmens vanskelige valg

... og hvem mener DU bør gå videre?

«The Voice»-deltakerne Monika Blomeid (24) og Tini Flaat Mykland (24) rører mentor Magne Furuholmen til tårer med sin duell i kveldens program.

Denne saken handler om:

Magne Furuholmen får problemer med å velge hvem som skal gå videre i kveldens «The Voice» på TV 2. Han sier på TV at han var litt dum som satte de opp mot hverandre.

- Å sette to så sterke deltagere som Tini og Monika sammen i en duell virker kanskje merkelig for de fleste, og det er nok kanskje lite strategisk, men jeg forsøker jo også å lage glødende musikalske øyeblikk, sier han til VG - og utdyper:

SATT UT: Magne Furuholmen ble rørt til tårer av duellen, mens produsent og medhjelper Martin Terefe mener det var helt magsik. Foto: TV 2 Foto:
SATT UT: Magne Furuholmen ble rørt til tårer av duellen, mens produsent og medhjelper Martin Terefe mener det var helt magsik. Foto: TV 2 Foto:

- Jeg mener i tillegg det bør være en viss likevekt i forhold til at begge parter har en reell sjanse til å faktisk vinne duellene, sier Magne.

Magisk

Han og hans medhjelper, stjerneprodusenten Martin Terefe, mener de to skapte noe helt spesielt mellom seg i duellen de de fremførte Sinnead O´Connors «Nothing compares to you».

VGTV: Døm selv: Se duellen her!

- De skapte et magisk musikkøyeblikk, sa superprodusenten Martin Terefe etterpå, mens Magne Furuholmen måtte tørke noen tårer.

AVSTEMMING: HVEM VILLE DU VALGT? STEM TIL HØYRE.

Positiv opplevelse

Monika Blomeid (24) og Tini Flaat Mykland (24) synes begge det var spennende å møte hverandre i duell.

- Monika er en sterk konkurrent og sterk artist, så det var spennende. Men vi samarbeidet godt og prøvde å ikke tenke for mye på konkurransen, men på at dette var et oppdrag vi skulle mestre sammen. Det ble en positiv opplevelse for begge to, sier Tini Flaat Mykland.

Fikk nesten for god kontakt

Monika sier hun var enda mer nervøs foran duellen enn hun var foran den første runden der de bare sang til fire stolrygger.

- Nå var vi to på en scene, ikke bare meg. Og jeg har fått veldig sansen for Tini. Vi fikk god kontakt, nesten for god kontakt til å duellere, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys