Hovedinnhold

Disse jentene bretter ut livet i ny super-reality

VOKSNE PIKER I TIGERSTADEN: (fra v) Linni Meister, Mari Haugersveen, Carina Dahl og Therese Haugsnes skal lage reality-liv
VOKSNE PIKER I TIGERSTADEN: (fra v) Linni Meister, Mari Haugersveen, Carina Dahl og Therese Haugsnes skal lage reality-liv
De ble alle kjent via reality-TV. Nå skal Carina Dahl (28), Linni Meister (26), Mari Haugersveen (29) og Therese Haugsnes (29) satse på en ny superdokusåpe.

Denne saken handler om:

- Vi vet jo ikke hvordan det går. Men vi tar sjansen, sier Dahl til VG.

Det er i serien «Tigerstaden», som har premiere på TV 2 Bliss i september, at de fire medierutinerte, bloggende og ivrige fotoobjektene nok en gang skal gi av seg selv på TV.

PYNTER KLØRNE: Stylister glemmer ikke negledekoren på en tigerpike som Linni. Foto: Roger Neumann / VG
PYNTER KLØRNE: Stylister glemmer ikke negledekoren på en tigerpike som Linni. Foto: Roger Neumann / VG

Linni, Mari, Therese og Carina Dahl skal dele liv, hverdager, jobber, sine nærmeste og sine fester med allmennheten i garantert diskutable realityrammer.

Selvreality

- Og det kan sikkert Norge ha godt av, sier Linni, den nok mest medieomtalte av de fire gjennom årene, ikke minst etter tre sesonger selvreality på TV i «Linni».

Meister har også deltatt i TV3-realityen «Robinsonekspedisjonen».

Mari Haugersveen er også TV-vant etter serien «Petter elsker Mari»; en konsekvens av det stadig pågående forholdet med realityprinsen Petter Pilgaard. Som nok dukker opp i «Tigerstaden», også; venner & kjente blir ikke unntatt kameraenes nærgående bliss, etter hva som fortelles.

Noe manus til dokuserien finnes ikke, ifølge kvinnene. Det får bli som livene blir.

- Spennende. Men jeg tror det blir moro, sier Carina Dahl, sanger, artist, DJ, Big Brother- og Grand Prix-deltager fra Trondheim med base i Stockholm, men flytteplaner til Oslo. Den nok mest rockete av de fire. Og livsfarlige nagler på sine himmelhøye svarte bootshæler.

Snakker vi glam? Nei, vi snakker ikke glam. Noen delvis avkledde fotografiske ungdomssynder fra noen hver, skal da på død og liv ikke alltid trekkes frem? Selvfølgelig ikke.

Frisør og stylist.

- Jeg har satt som betingelse at det skal bli mer enn jobb og fester. Familie og nære venner og annen kos, sier Therese, vinner av Top Model for seks år siden og den eneste av de fire med tilnærmet normal jobb i alle fall periodevis, som frisør og stylist.

- Kanskje er jeg den med mest utpreget dobbeltliv; både stille mamma og med ørlite villskap i festingen, antyder Linni.

Noen er venner, andre mer perifert bekjente. Men alle fire har stadig løpt på hverandre under ulike sammenhenger i nokså mange år. De lever og livnærer seg et sted i de mer kreative og utadvendt agerende kretser i hovedstaden.

Fiender

- Vi aner jo ikke hvor denne fører hen. Kanskje flere blir gravide? Undrer Mari, altså den eneste ikke-single.

- Eller at vi blir fiender, garderer Carina.

- Tre single legger kanskje med dette ut årets kontaktannonse?

- Ja. Kanskje? Sier Linni.

- Men vi er ikke på jakt! Påstår Carina.

Første opptaksdag var toårsdag. Fredag var første fest: Sesongåpning av in-stedet Emil & Samuel midt i Oslo. Og releaseparty for nytt musikalsk materiale fra Carina. Ønskecombo!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys