Hovedinnhold

Dansefeber på rød løper

** Linnie Meister : - Det blir hæla i taket og tenna på tapeten
** «Skal vi danse»-Linda: Det blir høy champagneføring

I skyhøye hæler og lårkorte skjørt svingte «Tigerstaden»-jentene seg på rød løper.

Denne saken handler om:

Det gikk i takt og tone under TV 2s høstlansering tirsdag kveld.

Mens «Hotel Cæsar»-portieren «Pelle Krogstad» fra «Hotel Cæsar», mindre kjent som Nikis Theophilakis, ga terningkast, viste feststemte kjendiser frem sine beste dansetrinn.

Da VG spurte gjestene på den røde løperen om de kunne ta noen «moves», tok sportsanker Davy Wathne, gjengen fra Torsdag kveld fra Nydalen, «Skal vi danse»-deltakerne og «Tigerstaden»-jentene utfordringen på strak arm.

Høy champagneføring

Eks-modell og gründer Linda Johansen var svært fornøyd med sin nye dansepartner, Glenn Jørgen Sandaker.

- Han får meg til å skinne, selv om jeg har på meg en discokulekjole. Det blir høy champagneføring i starten, og så må vi bare roe litt ned, sier Linda Johansen til VG og danser cha-cha-cha oppover den røde løperen.

Selv om Davy Wathne planla en rolig kveld, gikk ikke det på bekostning av dansetrinnene.

- Jeg er sjåfør, hundepasser og har bilen parkert der borte, så jeg er den minste partyløven av oss alle, sier Wathne og slår til med en Jenka, som sto til terningkast syv fra «Hotel Cæsar»-Pelle.

Bodyshots og dansing

Torsdag kveld fra Nydalen-aktuelle Stian Blipp, som var svært så løs på dansetrinnene i «Idol», lot Else Kåss Furuseth og Sigrid Bonde Tusvik stjele showet tirsdag kveld.

- Jeg liker veldig godt å feste, jeg skal ikke legge skjul på at jeg som en 23 år gammel mann er glad i bodyshots og dansing, sier Stian Blipp, mens makker Henrik Thodesen introduserte «tjukke-dansen» til Tusvik og Furuseth.

FESTSTEMTE: «The Voice»-mentorene Tommy Tee, Lene Nystrøm, Espen Lind og Sondre Lerche var alle klare til å lage liv på TV 2-festen i Bergen. Foto: HALLGEIR VÅGENES
FESTSTEMTE: «The Voice»-mentorene Tommy Tee, Lene Nystrøm, Espen Lind og Sondre Lerche var alle klare til å lage liv på TV 2-festen i Bergen. Foto: HALLGEIR VÅGENES


«Tigerstaden»-jentene Linni Meister, Mari Haugersveen og Carina Dahl er snart aktuelle med en ny seson av Tigerstaden. Med seg på laget har de fått med venninnen Anette Marie Antonsen:

Ville ikke hjem

- Jeg har kjent jentene fra før, og de tar vare på meg. De gir meg mange gode tips i film-hverdagen. Det har vært mye oppturer og noen nedturer, sier reality-seriens nye tilskudd, mens Haugersveen røper hvem av dem som er best å feste.

- Det må nok være mammaene, Linni og Anette. Da vi var i USA gikk de hjem sist når vi var ute og festet.

- Det er fordi når vi kommer hjem er vi tilbake til mamma-livet, smiler Linni Meister.

- Sist gang sto vi på hver vår stol med skoene i hendene, med Davy Wathne ned på knærene på gulvet, sier Dahl og ler.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys