Hovedinnhold

Anna Anka om «Skal vi danse»: - En tøff avgjørelse

VANSKELIG: Anna Anka syns det var tøft å skilles fra barna for så lang tid, men gleder seg til dansetrening med partneren Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Kristian Helgesen / VG
VANSKELIG: Anna Anka syns det var tøft å skilles fra barna for så lang tid, men gleder seg til dansetrening med partneren Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Kristian Helgesen / VG
(VG Nett) Hollywood-frue Anna Anka (40) brukte lang tid på å finne ut om hun klarte å være så lenge borte fra barna, før hun sa ja til «Skal vi danse».

Denne saken handler om:


Årets «Skal vi danse»-deltagere er presentert, og blant dem er den svensk-amerikanske realitykjendisen Anna Anka. Hun forteller at det var en svært tøff avgjørelse å reise fra barna Elli og Ethan i USA, for å være med på innspillingen i Norge.

LES OGSÅ: Her er høstens nye dansestjerner

- Det var mye forhandlinger fram og tilbake, og jeg var veldig usikker. Jeg har aldri vært borte fra barna mine så lenge, sier Anna Anka til VG Nett.

Nå holder hun kontakten med barna via Skype, og håper å få til et norgesbesøk for barna iløpet av innspillingen.

- Vi snakker på Skype og telefon, og sender hverandre gaver. Men jeg kommer til å savne dem fryktelig, sier hun.

LES OGSÅ: Rachel Nordtømme med i «Skal vi danse»

Hun og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker skal nå ligge i hardtrening fram til preimieren 10. september, og det skal deretter gå ti episoder av danseprogrammets syvende sesong.

- Jeg elsker å trene, så det skal gå bra. Vi skal trene døgnet rundt. Når vi er ferdig med dansingen skal jeg dra med Glenn Jørgen til treningsstudioet. Han kommer til å angre på at han fikk med, ler Anka.

Proffdanseren Sandaker har derimot stor tro på samarbeidet med Hollywood-fruen - og har lært mye nytt om sin partner de siste dagene.

- Anna Anka er sjenert. Det hadde jeg ikke trodd, sier han.

LES OGSÅ: Anna Anka: - Jeg har en av verdens beste kropper

Hollywood-fruen er kjent for å være usedvanlig frittalende - blant annet om de norske Hollywood-fruene - men har lite å utsette på de andre deltagerne i «Skal vi danse».

- Det er mange som er i god form her. Det kommer nok til å bli tøff konkurranse, og jeg tror ikke jeg har så store vinnersjanser, sier Anka.

Hun har heller ikke ambisjoner om å gå av med seieren.

- For meg er dette bare for moro skyld. Noen av de andre er her for å vinne, men sånn ser ikke jeg på det, sier hun.

Anna Anka ble første kjent på tv-skjermen gjennom realityserien «Svenske Hollowoodfruer» på TV3. Hun var da gift med sangeren og låtskriveren Paul Anka. Dt endte imidlertid med en bitter skilsmisse, som hun blant annet mente sin egen Skavland-opptreden i 2009 var årsaken til.

VGTV: Som kone må man stille opp seksuelt

Hun er også kjent for sine mange kontroversielle uttalelser, som at kvinnens jobb er å tilfredsstille mannen seksuelt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys