Hovedinnhold

Kate Middleton viser frem babykulen

Det britiske prinseparet blir foreldre i juli

GRAVID: Kate Middelton har ennå ikke en veldig fremtredende babykul. Fotocred: Getty images/Allover press
GRAVID: Kate Middelton har ennå ikke en veldig fremtredende babykul. Fotocred: Getty images/Allover press
Den britiske hertuginnen er for lengst på beina igjen, etter sykehusinnleggelsen i desember. Tirsdag viste hun frem babymagen under et offisielt oppdrag.

Denne saken handler om:

Kate Middleton har termin i juli, og kan ennå ikke skilte med en altfor fremtredende babykul.

Likefullt, tirsdag viste hun frem magen for første gang i offisiell sammenheng, da hun besøkte en klinikk for rusavhengige i London. Det melder BBC. Hun var ikledt en kjole fra Max Mara for anledningen.

Sykemeldt

Kate har vært sykemeldt siden starten av desember, da ble hun lagt inn på sykehus med alvorlig svangerskapskvalme. Hun har derfor måttet avlyse en rekke offisielle plikter, men er nå på bedringens vei.

«Tilstanden hennes forbedrer seg hele tiden etter forrige måneds sykehusopphold», het det i en kort pressemelding som det britiske kongehuset sendte ut i midten av januar.

Tøff start på svangerskapet

Svangerskapskvalmen er ikke den eneste belastningen Kate har hatt i starten av graviditeten. Dramatikken i etterkant av sykehusinnleggelsen - rundt at en sykepleier tok sitt eget liv etter å ha blitt lurt av to radioreportere - skal ha gått sterkt inn på henne.

I tillegg har det britiske kongehuset reagert svært negativt da et italiensk magasin trykket paparazzibilder av Kate i bikini i forbindelse med en privat ferietur til ferieøya Mustique sammen med prins William.

Sommerbaby

Ennå er det flere måneder igjen til babyen kommer, Kate har termin i juli.

Barnet vil bli nummer tre i arverekken til den britiske tronen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys