Hovedinnhold

Party-Pippa kan bli vitne i pistoldrama

Hertuginne Kates søster under fransk etterforskning

I DRAMA: Pippa Middleton har havnet midt i et pistoldrama og kan nå bli kalt inn som vitne i saken. Foto: Pa Photos
I DRAMA: Pippa Middleton har havnet midt i et pistoldrama og kan nå bli kalt inn som vitne i saken. Foto: Pa Photos
Pippa Middleton (28) kan havne i vitneboksen etter at mannen hun var sammen med pekte med en pistol mot kameramannen.

Denne saken handler om:

Hvorvidt pistolen er ekte eller falsk er ikke klart, men fransk politi er i gang med etterforskningen av hendelsen som fant sted i Paris, skriver Daily Mail.

Politiet i Frankrike er ekstra på vakt for tiden, etter det nylige skytedramaet i Toulouse. Nå prøver de å få klarhet i hva som egentlig skjedde da en mann pekte en pistol mot en fotograf ut fra en bil, som også Pippa satt i.

KJENT: Pippa ble først kjent som hertuginne kates lillesøster og brudepike. Foto: Pa Photos
KJENT: Pippa ble først kjent som hertuginne kates lillesøster og brudepike. Foto: Pa Photos

Mest sannsynlig skal hun i avhør om kort tid og hvis politiet går videre med saken kan hun ble kalt inn som vitne.

Fengsel aktuelt

Hvis pistolen var ekte, kan mannen risikere syv års fengsel, mens to år er regelen hvis den er falsk, skriver Daily Mail.

Kilder sier dessuten til avisen at telefonene fra London, hvor Pippa bor, allerede har kommet. Hjemme skal flere være sinte over at Pippa har blitt involvert i dramaet når hun bare var passasjer.

Vill sosietetsfest

Prins Williams svigerinne var i Paris blant annet for å feste med sosietetsvennene på et av hovedstadens hotteste utesteder, hvor det ble holdt en utkledningsfest. På festbildene poserer en smilende Pippa i et knallrosa minekostyme på en trone, sammen med en mann som blir holdt i lærhalsbånd.

Mannen er Pippas nære venn, den franske designeren og millionæren Vicomte Artur de Soultrait.

Festen skal ha vært av det ekstravagante slaget, men 1800-tallstema. Ved inngangen ble gjestene møtt av tre utkledde kortvokste menn, mens det hele toppet seg da en stripper spratt opp av bløtkaken og danset til «God Save The Queen», skriver Daily Mail.

Pippa har festet med sin franske venn en rekke ganger, blant annet i hans millionhjem i Paris i fjor. Til vanlig jobber hun dessuten som festplanlegger og har en rekke venner i festbransjen.

Hele 300 gjester skal ha vært på festen, som etter hvert endte på den eksklusive baren Raspoutine. Dagen etter fant skyteepisoden sted.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys