Hovedinnhold

TV-profils Twitter-konto «avslører» Paradise hotel-vinnere

UTELIVSKONGE: Sverre Goldenheim, som har åpnet Twitter-profilen sin for gud og hvermann. Foto: TV3
UTELIVSKONGE: Sverre Goldenheim, som har åpnet Twitter-profilen sin for gud og hvermann. Foto: TV3
Mannen og kvinnen som angivelig vinner årets «Paradise hotel» er kringkastet via Twitter-kontoen til utelivskonge og TV3-profil Sverre Goldenheim (28).

Denne saken handler om:

Partyfikseren Goldenheim har selv vært knyttet til TV3 i dokueserien «Norges rike», og var denne uken å se på NRKs Trygdekontorets omstridte sex og samliv-spesial.

Fredag formiddag ble det på Goldenheims Twitter-konto lagt ut en melding om hvem som skal være vinner av årets «Paradise hotel».

Kontoen er det imidlertid ikke Goldenheim selv som styrer.

For kort tid siden åpnet han profilen ved å la alle som vil få tilgang til kontoen, så i prinsippet kan hvem som helst sende ut meldinger fra kontoen.

Goldenheim hevder overfor VG Nett det ikke er han som har sendt ut meldingen.

- Jeg har gitt bort passordet mitt. Folk får tvitre hva de vil. Jeg følger ikke med på «Paradise Hotel» en gang, sier han og legger til:

- Jeg skjønner jo ikke Twitter, og forstår ikke hva folk skal med det. Jeg bruker den ikke, sier Goldenheim.

28-åringen er et kjent ansikt i Oslos uteliv via sitt arbeid på en rekke utesteder i byen. Han er også blitt profilert gjennom sine romanser til kjendiskvinner som Lene Alexandra Øien og sexolog Kristin Spitznogle.

Les også: Her er Lene Alexandras nye flørt

- Vurderer du å låse den igjen etter dette?

- Det er for alt jeg vet flere hundre som benytter seg av den Twitter-kontoen. 99 av 100 meldinger som kommer derfra er ikke fra meg. Twitter-kontoen tar jeg svært lite høytidelig.

Presse- og informasjonsansvarlig Glenn Støldal i TV3 tar den angivelige avsløringen med stor ro.

- Det er alltid spekulasjoner rundt hvem som vinner Paradise Hotel. Vi synes det er gøy at folk er opptatt av programmet, så dette er bare en fin oppmerksomhet. Folk får spekulere så mye de vil, finalen går 2.juni, sier han til VG Nett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys