Hovedinnhold

«Paradise»-Audun kastet ut fra festival

Realitydeltageren hevder han havnet i krangel med Broiler-Mikkel

To sikkerhetsvakter måtte kaste ut «Paradise Hotel»-deltager Audun Dromnes Sørseth (23) fra Findings festivalen i Oslo lørdag.

Selv hevder realitydeltageren at det var Mikkel Christiansen (23), kjent fra DJ-duoen Broiler, som ga vaktene beskjed om at han skulle føres ut fra Bislett Stadion etter en krangel.

– Han ville leke supermann og sa til vakten at jeg hadde tatt strupetak på ham. Så ble jeg kastet ut med makt. Dårlig at en så stor festival har vakter som oppfører seg så barnslig, sier Sørseth som også var involvert i en slåsskamp med vinkasting under «Paradise Hotel»-finalefesten i fjor.

<p>KJENDIS-DJ: Broiler-artist Mikkel Christiansen er kjent for låter som «Afterski», «Vannski» og «Bonski». Sammen med Simen Auke har han også passert 25 millioner avspillinger med den mer melodiske låten «Wild Eyes».<br/></p>

KJENDIS-DJ: Broiler-artist Mikkel Christiansen er kjent for låter som «Afterski», «Vannski» og «Bonski». Sammen med Simen Auke har han også passert 25 millioner avspillinger med den mer melodiske låten «Wild Eyes».

Foto: TROND SOLBERG, VG

I videoen, som VG har fått tilsendt fra en annen festivalgjest, ser man at 23-åringen blir ført ut av Bislett Stadion med makt. En politimann er også vitne til utkastelsen.

Findings festivalen ble arrangert for andre gang på Bislett Stadion i helgen, og det er Mikkel Christiansen og Broilers eget management, Sky Agency, som arrangerer elektronika-festen med konsertarrangøren Live Nation.

Les også: Omstridt Broiler-stunt ikke ekte

Daglig leder i Sky Agency og Broilers manager, Christoffer Huse (29), var ikke klar over hendelsen da VG ringte søndag ettermiddag. Men etter en prat med Mikkel Christiansen videresendte han dette svaret fra Broiler-DJ-en på e-post:

«Audun og flere sto ved cabana-inngangen og prøvde å komme inn. Jeg sa diskré til vakten at han ikke kunne slippe opp flere på cabana-området. Ti minutter senere gikk en venn og jeg ned til barrikadene for å se konserten. Litt senere kom Audun og prikket meg på ryggen. Han forholdt seg rolig og spurte: «Er du redd for meg siden jeg er konkurranse for deg?». Til det svarte jeg «Jeg ser på konsert nå og er ikke så fryktelig interessert i å prate nå». Jeg snudde meg mot scenen igjen og da jeg kikket bak meg ble han geleidet ut av to vakter. Min kamerat, som også var til stede, bekrefter at det ikke var noe fysisk kontakt annet enn mellom vaktene og Audun. Ellers hadde vi det helt fantastisk på Findings. Det må være den mest følelsesladede konserten vi noen gang har spilt», skriver Christiansen.

Høylytt krangel

Bloggeren Anniken Englund Jørgensen (18), kjent fra blant annet Aftenpostens web-tv-serie, «Sweatshop», var vitne til opptrinnet som fikk «Paradise»-Audun kastet ut fra musikkfestivalen.

<p>FESTET PÅ FINDINGS FESTIVALEN: Anniken Englund Jørgensen er en profilert blogger. Hun var også med i Aftenpostens web-tv-serie «Sweatshop».<br/></p>

FESTET PÅ FINDINGS FESTIVALEN: Anniken Englund Jørgensen er en profilert blogger. Hun var også med i Aftenpostens web-tv-serie «Sweatshop».

Foto: PRIVAT

Hun var tidligere kjæreste med Mikkel Christiansen fra Broiler, men har i dag et godt forhold til «Paradise Hotel»-deltageren Audun Dromnes Sørseth.

På Findings festivalen var hun sammen med Sørseth, men senere på kvelden møttes alle tre tilfeldig på selve konsertområdet på Bislett Stadion.

– Det var dårlig stemning mellom guttene, men det var Mikkel sin kompis som tok seg av praten. Jeg prøvde å stille meg imellom for å si «nå holder det». Men før jeg visste ordet av det ble Audun hentet av to vakter.

– Jeg var der for å få med meg festivalen og være med venner. Det er kjipt at slike ting skjer, sier hun til VG.

VG+: Anniken Englund Jørgensen ble syk av kjærlighetssorg(krever abonnement)

Operativ leder og styreformann i vaktselskapet Pro Sec, Henning Kristiansen, bekrefter at sikkerhetsvaktene på Findings festivalen kastet ut to personer fra elektronikafestivalen. Han benekter at dette skal ha skjedd etter beskjed fra en tredjepart.

– Episoden startet med at det var tre personer som sto og kranglet på VIP-området. De ble snakket til og bedt om å slutte med det. Vaktene forlot området, men disse personene startet igjen.

– Vaktene går nok en gang opp til dem og prøver å roe ned situasjonen. Det går ikke, og to av dem blir ført ut hver sin kant av Bislett Stadion. Ingen av vaktene var klar over hvem disse to var - og det var heller ingen dramatikk rundt dette, sier Kristiansen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys