Hovedinnhold

Øya-aktuell rapper arrestert i New York

Slåsskamp: Den Øya-aktuelle rapperen Asap Rocky skal ha slått ned to forbipasserende fordi at de prøvde å ta bilder av han.
Slåsskamp: Den Øya-aktuelle rapperen Asap Rocky skal ha slått ned to forbipasserende fordi at de prøvde å ta bilder av han.
(VG Nett) Arrestasjonen ble gjort etter at rapperen slo ned to menn på åpen gate.

Rakim Mayers, bedre kjent som Asap Rocky, skal ha slått ned to menn som tok bilder av ham på gaten på Manhattan i New York, melder det amerikanske nettstedet TMZ.

Rapperen var i en verbal krangel da to forbipasserende begynte å ta bilder av hendelsen. Asap Rocky og en venn skal da ha snudd seg mot amatørfotografene, og gikk løs på dem i det som endte i en slåsskamp.

De to ofrene skal ha fått både kutt og sår, og måtte på sykehus etter episoden. Rapperen fikk selv ingen skader.

I følge TMZ skal rapperen ha blitt arrestert etter slåsskampen, og er nå siktet for «forsøk på ran».

Rapperen er født og oppvokst i Harlem i New York, og er medlem av hiphop-kollektivet Asap Mob. Hans første mixtape "LiveLoveAsap" kom ut i 2011 og har høstet gode kritikker.

Hiphopartistens første album blir etter planen sluppet i september 2012. Asap Rocky er også kjent for å ha samarbeidet med Lana Del Rey, der de spilte inn en romantisk video sammen.

Rapperen spiller på Øyafestivalen i august.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys