Hovedinnhold

Ønsk deg din favorittlåt av Springsteen!

SPILLER I NORGE: Bruke Springsteen gjør minst tre konserter i Norge. Her fra hans konsert på Koengen i Bergen i 2009. Foto: Hallgeir Vågenes
SPILLER I NORGE: Bruke Springsteen gjør minst tre konserter i Norge. Her fra hans konsert på Koengen i Bergen i 2009. Foto: Hallgeir Vågenes
(VG Nett) Bestem hva «The Boss» skal spille i Norge - musikkekspert Asbjørn Slettemark ønsker seg «No Surrender».

Tips oss

Bruce Springsteen har fått som vane å la publikum få bestemme en del av sangene han skal spille under sine konserter. Nå kan du trykke deg inn på protokollen og komme med dine ønskelåter.

- Tar publikummet sitt på alvor

VG videreformidler disse ønskene til plateselskapet og da kan nettopp din låt bli spilt på en av hans konserter i Norge. Musikkjournalist Asbjørn Slettemark i NRK tror det er sannsynlig at «The Boss» vil høre på de norske ønskene.

HVA MENER DU? Ønsk deg din favorittlåt av Bruce Springsteen her

- Springsteen varierer veldig på setlisten. På hans forrige turné spilte han låtene som publikum hadde ønsket ved å holde opp plakater med sangtitler under showet hans. Jeg tror nok han og hans mektige manager Jon Landau vil høre på publikum. Han er i større grad enn andre artister en folkets mann og tar publikummet sitt på alvor, sier Slettemark, som «The River» under hans konsert.

- Dessverre er jeg på ferie, men jeg skulle gjerne hørt den og at han åpnet med «No surrender». En bedre åpning på en konsert blir det ikke, sier han.

Springsteen gjør tre utsolgte stadionkonserter under hans norgesbesøk. 21. juli på Valle Hovin i Oslo og 23. og 24. juli på Bergenhus Festning i Bergen.

Det er for tiden full forvirring om Springsteen skal opptre under 22. juli-markeringen på søndag.

- Muntlig bekreftet

Ifølge TV 2 skal Bruce Springsteen holde en overraskelseskonsert under 22. juli-markeringen søndag.

- Den siste informasjonen på når dette ble bekreftet, vet jeg ikke. Det er NRK som sitter på dette. Vi har ikke fått bekreftet at det er skrevet en skriftlig kontrakt, men det er muntlig bekreftet at han skal opptre, sa Erling Olstad i Oslo-politiet til TV 2 i går.

NRK hevder imidlertid at de ikke kjenner til at Springsteens skal opptre under markeringen.

- Det er foreløpig et helt imaginært besøk. Vi har ikke fått noen bekreftelse på at han skal opptre, og det er foreløpig ikke noe nytt i denne saken. Bekreftelsen kan komme så sent som på søndag, sier kommunikasjonsdirektør Tommy Hansen i NRK til VG.

- Vi får se

Heller ikke «Little Steven» kjent fra NRKs «Lilyhammer» kan bekrefte konserten da VG intervjuet han tirsdag denne uken.

- Kjære Norge, vi sees nok snart. Jeg kommer til det vakre landet deres om noen få dager, sier han.

- Betyr det at dere vil spille på minnekonserten?

- Vi får se da, om det finnes noen måte vi kan bidra til denne tunge dagen nordmenn skal markere mens vi er i landet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys