Hovedinnhold

Nygift Linni: - Krangler sykt mye med mannen min

Giftet seg plutselig i Las Vegas

EKEBERGSLETTA(VG Nett) Linni Meister giftet seg i all hemmelighet for to uker siden. Nå innrømmer hun at hvetebrødsdagene ikke bare er enkle å svelge.

- Jeg krangler sykt mye med mannen min, sier hun til VGTV under Norway Cup.

Onsdag 21. juli giftet Linni Meister (24) seg med Bernhard Berntzen (33) i Las Vegas. De siste ukene har de to vært i utlandet og nytt hverandre og kost seg med sønnen Dennis.

VGTV:Linni hemmelig gift - inviterer til slottsfest

Hadde mannen på tribunen

Meister var med på kjendiskampen i regi av Mot og Norsk Nødhjelp på Norway Cup i går, og kom mer eller mindre direkte fra ferie i Marbella til kampen.

Bli tilhenger av Rampelys-siden på Facebook, og si din mening om norske og utenlandske kjendiser.

Bernhard var på plass for å se sin kone i aksjon, men 24-åringen sendte ikke bare kjærlige blikk i retning tribunen.

- Akkurat nå er vi litt uvenner, så jeg står og ser litt stygt på han. Vi kranglet jo på bryllupsdagen også. Men hvis det er mye «passion», da er det ekte «love», ler Linni og forteller at kranglene ikke er så alvorlige.

Inviterer på slottsfest

Denne sommeren har Linni og mannen blitt fulgt av et TV-team, og kameraene var de eneste som fikk være med på vielsen. Opptakene skal bli en dokusåpe om modellen og småbarnsmoren.

Les også:Linni fikk 090909-barnet

- Siden vi ikke hadde med familie og venner, er det så kult at det ble filmet, så vi får delt det med alle. Og så skal vi ha en kjempefest senere, sier Linni.

Planen er å invitere til kjempefest på et slott i Sverige.

- Jeg kan ikke fortelle så mye om det, for vi har ikke bestemt sted og sånn. Men vi skal leie et slott. Så da får jeg være prinsesse for en dag, sier 24-åringen.

Vil ikke hete Berntzen

Etter giftermålet har Linni tatt mannens etternavn, og heter nå Linni Meister Berntzen. Men den sprudlende modellen innrømmer at hun ikke har tenkt til å bruke Berntzen-navnet veldig mye.

Les også:Gravid Linni stiller toppløs

- Jeg vil bare hete Linni Meister, men det er koselig med familienavn, siden sønnen min heter Meister Berntzen. Så kan jeg bruke det navnet når jeg bestiller reiser og sånn, og så mitt når jeg er artist, ler hun.

Jobber med singel

I tillegg til TV-serien jobber modellen med en ny singel. Etter å ha blitt slaktet av et nærmest samlet anmelderkorps for sine tidligere sangoppdrag, gleder Linni seg til å vise hva hun kan.

- Endelig skal folk se hvordan jeg egentlig synger. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det, sier 24-åringen.

Les flere kjendisnyheter på Rampelysforsiden

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys