Hovedinnhold

Naken mann skremte Claudia

(VG NETT) Den tyske supermodellen Claudia Schiffer (30) har nok en gang fått en uønsket gjest på døren. Denne gangen en naken mann.
Den nakne mannen som nylig dukket opp foran huset til Claudias mor, hvor Claudia bor når hun er i Tyskland, slapp unna kasjotten.

Claudia og moren skal ha tilkalt politiet, men siden mannen hevdet at han var kunstner og solgte postkort, kunne ikke politiet pågripe ham. Kunstnere har nemlig lov til å drive dørsalg.

- En merkelig lov, sier Claudia til bladet Woman's Own. Hun skal ha opplevd situasjonen som svært ubehagelig.

Besatte fans

Claudia har vært blant de hotteste innslagene på catwalken i 15 år. Men medaljen har en bakside. Mange menn har opp gjennom årene vært sykelig opptatt av den langbente skjønnheten. Claudia forteller blant annet om en mann som pleide å sende henne hyggelige brev hver dag.

- Men plutselig en dag fikk jeg et brev med en merkelig lukt. Inni konvolutten lå det en død fugl, forteller 30-åringen.

Sint frier

I fjor sommer ble Schiffer oppsøkt av en illsint frier. Også han ringte på døren hos Claudias mor. Mannen, som hevdet han følte seg forsmådd av stjernemodellen, ble tatt hånd om av politiet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys