Hovedinnhold

David Cassidy er død

<p>SISTE OPPTREDEN: David Cassidy på scenen i New York i mars.</p>

SISTE OPPTREDEN: David Cassidy på scenen i New York i mars.

Foto:, Getty Images
Artisten, skuespilleren og tenåringsidolet ble 67 år gammel.

Denne saken handler om:

I helgen ble det kjent at 70-tallstjernen lå i kunstig koma med organsvikt, og at familien hadde samlet seg rundt ham på sykehuset. Natt til onsdag norsk tid bekrefter hans talsperson at 67-åringen er død.

– David døde omringet av de han elsket, med glede i hjertet og fri fra smerten han har lidd av så lenge, sier talspersonen i en uttalelse på vegne av familien.

Ifølge TMZ trengte 67-åringen en ny lever for å overleve, men dette skal ikke ha vært aktuelt fordi han uansett ikke ville ha overlevd operasjonen.  

Åpen om demens: Falt på scenen og glemte teksten

<p><i> UNGPIKEHELT: David Cassidy i Madison Square Garden i 1972. </i></p>

 UNGPIKEHELT: David Cassidy i Madison Square Garden i 1972. 

Foto:, AP

Cassidy ble superstjerne da han fikk rollen som Keith Partridge i TV-serien «The Partridge Family» i 1970, som handlet om en musikalsk familie. 

Fikk du med deg: Countrylegende døde i helgen

Samtidig lanserte han en solokarriere som artist, og med låter som «Cherish», «Doesn't Somebody Want To Be Wanted», «Rock Me Baby» og «Could It Be Forever» smeltet han ungpikehjerter verden over og gjorde stor internasjonal suksess.

I et intervju med magasinet People tidligere i år, uttalte Cassidy at han lider av demens. Han har også snakket åpent om flere år med alkoholproblemer.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys