Hovedinnhold

Zachary (6) og Elijah (4) feirer pappa Elton (70)

<p>STOLTE FORELDRE: David Furnish og Elton John på Elton John. – Å ha barn utgjør hele forskjellen, for det handler om dem, ikke deg. Og det er det største i verden, sier Elton John i forbindelse med 70 års dagen.</p>

STOLTE FORELDRE: David Furnish og Elton John på Elton John. – Å ha barn utgjør hele forskjellen, for det handler om dem, ikke deg. Og det er det største i verden, sier Elton John i forbindelse med 70 års dagen.

Foto: Danny Moloshok, Reuters
Lørdag fylte Elton John 70 år. Tidligere denne uken publiserte han et bilde av seg selv og barna Zachary (6) og Elijah (4) med en bursdagskake.

– Å ha barn utgjør hele forskjellen, for det handler om dem, ikke deg. Og det er det største i verden. Om jeg var 15 år yngre, ville jeg hatt to eller tre barn til – uten tvil, uttalte jubilanten i et intervju med Apples internettradiostasjon Beats 1, nylig.

Les også: Elton John (65) ble pappa igjen

I 2014 giftet han seg med kjæresten gjennom nesten 20 år, David Furnish (54). Han hevder ekteskapet har blitt stadig bedre.

Begge de to guttene er kommet til verden ved hjelp av surrogatmødre. Da yngstemann ble født i januar 2013, skrev ekteparet John og Furnish i en kunngjøring:

«Vi har begge ønsket oss barn, og det faktum at vi nå har to sønner, er nesten ufattelig. Vår nyfødte sønn gjør familien vår komplett på en perfekt og verdifull måte. Det er vanskelig å uttrykke hva vi føler akkurat nå – vi er fullstendig overveldet av glede og forventning».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk