Hovedinnhold

Vinn Bowie-billetter

(VG Nett) Lyst til å være blant de heldige som får se en live-overført konsert med rykende ferske David Bowie-låter 8. september? Bli med i konkurransen!
8. september, én uke før albumet «Reality» lanseres, opptrer rockelegenden live på kino over hele verden.
8. september, én uke før albumet «Reality» lanseres, opptrer rockelegenden live på kino over hele verden.
Bowie spiller konserten i Riverside Studios for 400 spesielt inviterte - altså en hel uke før det nye albumet er i salg 15. september. Konserten overføres via satellitt, så publikum i Norge og resten av Europa får se konserten live i reell tid. Etter konserten er det satt av tid til en interaktiv spørsmålsrunde.

- Vi vet ikke om noen i de norske kinosalene får stille spørsmål ennå, men det blir uansett en spennende og annerledes opplevelse, lover Irene Heiersjø i Sony Music.

Live-showet som til sammen vil vare i rundt 90 minutter, overføres med det beste av det beste innen digital teknologi.

PS! 7. oktober legger Bowie ut på europaturné - og 12. oktober gjester han Oslo Spektrum.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk