Hovedinnhold

70.000 på plass under kveldens VG-lista-show

Det står nok mennesker foran scenen til å fylle Ullevaal stadion. To ganger!

Denne saken handler om:

Lørdag kveld står Gabrielle, Nico & Vinz, John Newman og Måns Zelmerlöw – for å nevne noen – på scenen under VG-lista på Rådhusplassen. Tydeligvis likte også publikum årets line-up. Det kom så mange mennesker under årets VG-lista-show i Oslo at de kunne fylt Ullevaal stadion. To ganger.

Eventsjef i VG, Thomas Christiansen, er svært fornøyd med hvor mange som tok turen. Han mener at kveldens VG-lista-show er spesielt, og det takker han publikum for.

– Det er fantastisk god stemning blant publikum. Det er tydelig at det er sommerferien som nå setter i gang.

Godt fornøyd med publikum

Fjorårets show på Rådhusplassen trakk nærmere 75.000 tilskuere, men eventsjef Christiansen er slett ikke nedslått over årets tall.

– Er dere fornøyde med et publikumstall på 70.000?

– Ja, det er vi veldig fornøyde med. Det er en tettpakket arena - men alt har også gått veldig bra for seg. 

Christiansen forteller at de ivrigste blant publikum kom allerede klokken tre natt til lørdag.

– Vi er imponerte over at de klarer å holde ut, og at de klarer å gi så mye av seg selv. Det finnes ikke noe bedre publikum enn VG-lista-publikummet! Én ting er jo at artistene er gode, men det er publikummet som skaper stemning og som gjør VG-lista så bra.

– 70.000 takk!

Flere konserter venter

VG-lista har vært en stor suksess de siste årene, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza har stått på scenen på Rådhusplassen. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Admiral P, Adelén og Donkeyboy tatt turen innom hovedstaden for å underholde folkemengden som dukker opp for sommerens store konsert. Årets arrangement – som for én gangs skyld fikk fint vær – var følgelig intet unntak: En rekke kjendiser spankulerte opp den røde løperen før showstart.

Så du denne? Slik varmer Astrid S opp til VG-lista-showet

Men VG-liste-moroa er slett ikke over etter kveldens storslagne avspark. I juli blir det show i både Stavanger, Bergen og Trondheim, og flere artister er med på lasset hele veien. Dersom du vil holde deg fullstendig oppdatert på hva som skjer fremover, kan du følge VG-lista Topp 20 på Instagram og Facebook, samt P3 på Instagram. Følg også VGlistatopp20 på Snapchat – der kan du få eksklusive bilder fra behind-the-scenes, og morsomme bilder og snutter fra hele sommerturneen!

Alle detaljer: Slik blir VG-listas sommerturné!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk