Hovedinnhold

- Truet av black metal-miljøet etter homo-nyhet

(VG Nett) Modellagenten Dan De Vero (20) hevder å ha mottatt trusler fra black metal-miljøet etter at ekskjæresten sto fram som homofil.
- TRUET: Dan De Vero (20) sier han har mottatt trusler fra black metal-miljøet, etter at Gaahl sto fram som homofil. Foto: Privat
- TRUET: Dan De Vero (20) sier han har mottatt trusler fra black metal-miljøet, etter at Gaahl sto fram som homofil. Foto: Privat

Det vakte mildt sagt stor oppsikt da Kristian Eivind Espedal, kjent som vokalist Gaahl i bandet Gorgoroth, valgte å snakke ut med det tyske musikkbladet «Rock Hard» om sin seksuelle legning.

Les også:Norsk satanrocker ut av skapet

Ikke alle skal ha reagert positivt på nyheten, og Gaahls ekskjæreste, modellagent Dan De Vero (20), sier han har opplevd trusler.

- Folk har banket på døren, og jeg har fått trusler på telefon og mail. Det er ikke noe gøy å få trusler av de feile folka, sier De Vero til VG Nett.

Gaahls eks: - Blir sinnssyk

- Hvordan opplever du disse truslene?

- Jeg holder på å bli sinnssyk, men det er jo en del av det man risikerer når man stikker hodet frem i media, mener 20-åringen.
Modellagenten møtte Espedal for snart to år siden, og de to er fortsatt gode venner. De samarbeider også om en kleskolleksjon, «Wynjo», som etter planen lanseres i løpet av 2009.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk