Hovedinnhold

Taylor Swift: - Ekstremt singel

COUNTRYHELTINNE: Taylor Swift (21). Foto: Universal
COUNTRYHELTINNE: Taylor Swift (21). Foto: Universal
(VG Nett) Taylor Swift (21) ønsker ikke å ha en lang rekke kjærester.

Selv om den amerikanske countryprinsessen har hatt romanser med kjente menn som Taylor Lautner (18), Joe Jonas (22), John Mayer (33) og Jake Gyllenhaal (30), har ingen av disse forholdene resultert i noe varig.

Og nå forsikrer Swift at hun slett ikke er på kjærestejakt. Hun vil ikke være en «sånn jente som har en endeløs strøm av kjærester». Det betrodde hun da hun besøkte talkshow-vert Ellen deGeneres onsdag, skriver People .

Ikke noe på gang

- Jeg er ekstremt singel for øyeblikket. Jeg har ikke engang noe som ligner på en kjæreste, en gutt som jeg tekster iblant og som kanskje er en potensiell kjæreste. Det er rett og slett ikke noe sånt på gang, forklarte 21-åringen.

Swift forsikrer at hun har det helt greit som singel. Selv om hun er berømt for sine tåredryppende ballader med intenst kjærlighetsbudskap, klarer hun seg godt alene.

- Hvis man er en sånn jente som alltid må erstatte én tapt kjæreste med en ny, så blir det bare en evig rekke med gutter. Jeg vil være den jenta som når hun forelsker seg, opplever at det er noe stort og sjeldent, uttalte Swift.

I vinden

Sangeren, som er aktuell med albumet «Speak Now», har for øvrig et stramt skjema. Hun befinner seg i disse dager på omfattende turné, og for kort tid siden lanserte hun sin egen parfyme. Nylig ble 21-åringen for fjerde året på rad belønnet med prisen Songwriter/Artist of the Year i regi av Nashville Songwriters Hall of Fame.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk