Hovedinnhold

Stor mann med sterke følelser

DUBLIN(VG) Bruce Springsteen og The E Street Band har i tredve år vært som familie for Clarence Clemons (61). Etter 11. september kom de enda nærmere hverandre.
- Oh man, jeg mistet mange venner i Twin Towers. De er med meg i ånden på denne turneen - de kommer stadig og besøker meg. Minnene om dem gjør meg sterkere, sa en alvorstung Clarence Clemons da VG traff ham i Dublin i mai.

Torsdag står han nok en gang ved siden av Bruce Springsteen på Valle Hovin og får den største applausen etter sjefen sjøl. På grunn av hofteproblemer står 61-åringen roligere enn tidligere - ellers kan ikke alderen merkes på den røslige saksofonisten.

Helbredelse

- Det er rare tider. 11. september sendte virkeligheten rett i ansiktet på oss. Altfor lenge har vi levd i en beskyttet verden, sier Clemons.

- Bruces sanger på «The Rising» er blitt del av en helbredelsesprosess for oss alle - ikke bare det amerikanske folk, men også for oss i bandet. For The E Street Band er det viktig å spille disse sangene - å dele våre følelser med publikum, sier han, og løfter en pekefinger på størrelse med undertegnedes underarm.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk