Hovedinnhold

Spilte med sykemelding

SYK ROCK: Øystein Greni var torsdagens høydepunkt til tross for sykdom. Foto: Simen Grytøyr
SYK ROCK: Øystein Greni var torsdagens høydepunkt til tross for sykdom. Foto: Simen Grytøyr
HANKØ (VG Nett) Big Bang-sjef Øystein Greni trosset sykdom for å spille på Føling i Fjæra torsdag.

Det var lenge usikkert om torsdagens headlinere Big Bang faktisk kunne spille på Føling i Fjæra-festivalen på Hankø. Frontmann Øystein Greni er nemlig sykemeldt.

- Jeg har streptokokkbetennelse og fikk egentlig sykemelding av legen min for hele helgen. Men i går følte jeg meg litt bedre, sier Greni til VG Nett, som før konserten hadde ligget rett ut i fem dager.

Big Bang har også konserter på Buktafestivalen i Tromsø i kveld, på Vikafestivaleni Mo i Rana lørdag og i Finland på søndag. Greni tror imidlertid at helsen holder.

Så lenge helsen holder

- Det gikk jo fint på Hankø, og så lenge helsa holder seg noenlunde går dette bra, sier Greni, som hadde med seg faren sin på Føling i Fjæra.

Big Bang har hatt stor gjennomstrømning av bandmedlemmer og hadde, som på Roskilde og Quart, også med seg sin nye bassist Øyvind Storli Hoel på torsdagens konsert på Hankø.

- Han var med og spilte på noen låter på platen og ettersom vi flytter til USA passet det bedre for Øyvind enn vår tidligere bassist med tanke på familiesituasjonen, forklarer Greni.

Fredag kveld er Mira Craig headliner på Føling i Fjæra. I løpet av helgen spiller også artister som Jan Eggum, Morten Abel og Silje Nergaard.

SKAL VIDERE: Øystein Greni og Big Bang har en travel helg med spillejobber foran seg. Foto: Simen Grytøyr
SKAL VIDERE: Øystein Greni og Big Bang har en travel helg med spillejobber foran seg. Foto: Simen Grytøyr

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk