Hovedinnhold

Slutt for Busted?

LEGGER OPP: James (t.v.), Charlie og Matt i det britiske rockebandet Busted. Foto: Reuters
LEGGER OPP: James (t.v.), Charlie og Matt i det britiske rockebandet Busted. Foto: Reuters
(VG Nett) Britiske medier melder om krise i boybandet Busted.Aviser og nettsteder har i flere uker spekulært i nært forestående brudd mellom bandmedlemmene i prisbelønte Busted. Årsaken skal være at frontfigur Charlie Simpson (19) ønsker å bryte samarbeidet.

Etter at ungpikeheltene opptrådte på Wembley Arena før jul, skal medlemmene nesten ikke ha snakket sammen. Avisen The Sun regner med at en kunngjøring om brudd er like rundt hjørnet.

Nytt band

Charlie bruker i stedet det meste av tiden på sitt nye band, Fightstar, som snart legger ut på en to måneder lang turné i England.

Bandkollegene James Bourne (21) og Matt Jay (21) skal ha tryglet Charlie om ikke å forlate Busted, men Charlie skal være lei. Ifølge den britiske avisen er det duket for et krisemøte i nærmeste fremtid for å diskutere hva som skal skje videre.

- Omgås sjelden

- Situasjonen gutta imellom er så dårlig at alle tre innser at brudd er uunngåelig. Charlie omgås ikke James og Matt særlig mye. De har egentlig ikke god kontakt, sier en ikke navngitt kilde.

Busted ble stjerner over hele Europa for to år siden med hitlåten «Year 3000». Bandet er for øvrig med på den nye Band Aid-låten «Do They Know It's Christmas».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk