Hovedinnhold

Se premieren på KT Tunstalls «norske» video

OL-HOPPER: KT Tunstall har laget «norsk» video. Foto: Helge Mikalsen
OL-HOPPER: KT Tunstall har laget «norsk» video. Foto: Helge Mikalsen
(VG Nett) Den skotske artisten spilte inn video i Lysgårdsbakken på Lillehammer.

Det var i forbindelse med opptredenen på Gullfisken-showet i januar at Tunstall spilte inn musikkvideoen til sin nye singel «If Only» i Lillehammer.

I den 70-tallsinspirerte videoen later Tunstall som om hun hopper i den store OL-bakken. Men tross glødende hoppinteresse fra barndommen og sterk lyst til å gi seg alpinbakkene i vold, må hun nøye seg med stand-in i bakken.

SE VIDEOPREMIEREN HER!

- Uansett hadde jeg ikke turt det - men det skulle tatt seg ut med skader nå. Bare en finger brekker er jo jeg skikkelig ute og kjører, sa Tunstall til VG i januar.

- Den er skikkelig 70-tallsinspirert, og det er første gangen jeg bruker kunstig blod i en av mine musikkvideoer, forteller hun.

Sjekk KT Tunstall på MySpace! (ekstern link)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk