Hovedinnhold

Samsaya fikk platekontrakt

ALLSIDIG ARTIST: Samsaya (29). Foto: Simen Grytøyr
ALLSIDIG ARTIST: Samsaya (29). Foto: Simen Grytøyr
(VG Nett) Popartisten Samsaya har signert kontrakt med plateselskapet Bonnier Amigo.

Da Samsaya i fjor høst lanserte singlen «Change», var det på egen hånd. Nå har hun inngått en avtale med Bonnier Amigo, som betyr at plateselskapet lanserer hennes kommende album som er delvis spilt inn i New York.

- Jeg har lenge fulgt med på Bonnier og deres artister, og ser veldig frem til å få jobbe med dem. De har et bra apparat, stort nettverk og gode ører, samtidig som de lar meg lage popmusikk jeg kan stå for, sier den indiskfødte Oslo-jenta (29) i en kunngjøring.

Filmlåt

Låten «Money» er neste single ut - den slippes i april sammen med en musikkvideo. Med på plata blir også låten «Dodge It» som er med i den prisbelønte amerikanske filmen «The Wrestler», hvor Mickey Rourke spiller hovedrollen.

Koret røk ut

Samsaya (29) fikk en kort «karriere» i «Det store korslaget» som hadde premiere på TV 2 for to uker siden. Samsaya og hennes kor var de første til å bli sendt ut av konkurransen sist lørdag.

Allsidig

Etter at hun platedebuterte i 2004 med «Shedding Skin», har Samsaya også hatt flere jobber som skuespiller. Hun har vært med i filmene «Villmark», «Folk flest bor i Kina», «Hawaii Oslo» og «Varg Veum: Begravde hunder», og hun har dubbet Disney-filmer til norsk. 29-åringen har også vært programleder.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk