Hovedinnhold

Røffere i sexy video

Brunetten Nathalie med nytt image

FREKK VIDEO: «Cars And Boys»-videoen viser Nathalie i en ny og sexy stil. Iført kjole liggende på et flygel, «mekkende» på en sofa, og med stiletthæler og motorsag viser bergensjenta nye sider av seg selv. Foto: EMI
FREKK VIDEO: «Cars And Boys»-videoen viser Nathalie i en ny og sexy stil. Iført kjole liggende på et flygel, «mekkende» på en sofa, og med stiletthæler og motorsag viser bergensjenta nye sider av seg selv. Foto: EMI
Nathalie Nordnes (20) mener hun har laget en plate som er mer jordnær enn den forrige. Og nå er det slutt på «flink pike»-imagen.I sin nye musikkvideo fremstår Natalie Nordnes som en tøff brunette som åler seg på et flygel og håndterer en motorsag iført stiletthæler.

Bergensjenta mener singlen «Cars And Boys» vitner om større livserfaring.

- Det du kan høre best, er at man gjør erfaringer og at man blir flinkere å skrive underveis. På den første platen var det en fantasiverden, og så blir man gjerne flinkere til å skrive om virkelige ting, sier Nathalie Nordnes til VG.


FORNØYD: - Jeg tror man hører at jeg er blitt litt eldre. På den første platen var mye skrevet da jeg var 15-16 år, sier Nathalie Nordnes om albumet «Join Me In The Park». Foto: Magnar Kirknes
FORNØYD: - Jeg tror man hører at jeg er blitt litt eldre. På den første platen var mye skrevet da jeg var 15-16 år, sier Nathalie Nordnes om albumet «Join Me In The Park». Foto: Magnar Kirknes
I 2003 seilte den unge jenta rett inn på VG-lista med debutalbumet «Hush Hush». Resultatet ble 19 uker på lista og en gullplate på veggen. Nå er det gått to år, og Nathalie er klar til å slippe album nummer to.

Røffere

- Sist gang var det inspirasjon nok at jeg skulle gi ut noe. Nå har jeg brukt mye tid på å sitte ved pianoet og tenke på hva jeg skal gjøre og ikke. Men det har gått i et veldig behagelig tempo, sier Nathalie, som mener publikum vil høre at noe har skjedd med henne.

- Jeg tror man hører at jeg er blitt litt eldre. På den første platen var mye skrevet da jeg var 15-16 år, sier Nathalie om albumet «Join Me In The Park», som kommer 14. februar.

Singlen «Cars And Boys» er allerede ute, og den har rullet på A-listen på P3 i den drøy måned. Musikkvideoen avslører også at det er en mye røffere Natalie som er tilbake - og ikke bare den tidligere korjenta som kunne spille piano og synge.

- Jeg har bevart mye av utgangspunktet mitt. Men det låter veldig friskt, tror jeg. I lydbildet har vi ikke vært redde for å bruke elektroniske lyder, og vi har funnet musikere som har utgjort stammen på en fin og god måte, forteller Nathalie.

- Du er fornøyd?

- Jeg er kjempefornøyd. Det første var så fint som det kunne bli, og det albumet åpnet mange dører. Jeg lagde ingen bås for meg selv, men dette er den beste Nathalie-platen jeg kunne laget. Jeg gleder meg til alt som skal skje, sier hun.

Produsentduo

Denne gangen har hun også jobbet sammen produsentduoen Hans Petter Gundersen og Kato Ådland, som driver Gjøa Studio i Bergen.

- Kato og Hans Petter utfyller hverandre veldig godt. Mens Kato sitter jevnt og jobber, kommer gjerne Hans Petter med noen fantastiske gullkorn. Jeg har også fått litt større forståelse for det som skjer, og har mer lyst til å ta del i det, forteller Nathalie. Det var også Bergens store musikkfar, Hans Petter Gundersen, som tok unge Nathalie inn i varmen da hun som 14-åring var på leting etter noen som kunne hjelpe henne med musikken. Etter hvert tok han kontakt med Per Eirik Johansen i EMI - og vips var platekontrakten i boks.

Ny kjæreste

Nathalie Nordnes er også en del av den mye omtalte Bergensbølgen.

- Jeg tror jeg har dratt nytte av det i den grad at jeg har fått mange gode venner i miljøet. Sånn sett er jeg veldig fornøyd. Det blir litt sånn at man inspirerer hverandre i Bergen. Ut over det går det ikke an å følge noen oppskrift, sier 20-åringen.

Nathalie Nordnes var lenge sammen med Sondre Lerche, men de to skilte lag i fjor. Nå har hun imidlertid fått ny kjæreste og ny leilighet i Bergen. Ifølge Se og Hør er hun nå sammen med eiendomsmegleren Roger Glesnes (27).

- Jeg har fått ny kjæreste. Det er veldig fint, forteller Nathalie til VG.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk