Hovedinnhold

Rockens verste bråkmakere

Robbie Williams og Liam Gallagher figurer begge på den rykende ferske lista over rockens verstinger - sammen med Courtney Love.
Skittkastingen mellom Oasis-Liam og Robbie Williams  den siste måneden har inspirert det engeske ukemagasinet  Melody Maker til å lage en undersøkelse blant folket  om hvem som er rockens verste bråkmakere.
Skittkastingen mellom Oasis-Liam og Robbie Williams den siste måneden har inspirert det engeske ukemagasinet Melody Maker til å lage en undersøkelse blant folket om hvem som er rockens verste bråkmakere.


Troner øverst

Men ingen kunne hamle opp med Kurt Cobain, som troner øverst på Melody Makers versting-liste. Nirvana-sangeren, som begikk selvmord i 1994, var beryktet for sin rølpete livstil og sitt store forbruk av narkotika.

Nummer to på lista er Shaun Ryder fra Happy Mondays og Black Grape - også han viden kjent for sitt utstrakte bruk av narkotika. På tredjeplass finner vi The Who's trommeslager Keith Moon som døde av en overdose av sovepiller i 1978. Fjerdeplassen innehar den forsvunnede Manic Street Preachers-gitaristen, Richey Edward.


Verste jenter

Blant de 20 på lista har også to jenter klart å komme seg med. På en ikke ufortjent 8. plass ligger Courtney Love, mens Catatonias frontkvinne, Cerys Matthews, har karret seg til en 19. plass.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk