Hovedinnhold

Rihanna til Skavlan

TIL SKAVLAN: Rihanna blir den første store artisten som gjester «Skavlan» i 2010. Foto: AP
TIL SKAVLAN: Rihanna blir den første store artisten som gjester «Skavlan» i 2010. Foto: AP
(VG Nett) Superstjernen gjester Skavlan allerede neste fredag.

Fredag 22. januar gjester hun Skavlan. Der vil hun også fremføre hitsingelen «Russian Roulette». Dette er første gang stjernen gjester Skavlan.

Rihanna var en av fjorårets mest omtalte kjendiser i USA.

- Vi gleder oss, sier Mette Kamilla Skjong, informasjonsmedarbeider i NRK.

Imponerende gjester

Programleder Fredrik Skavlan hadde en imponerende liste med kjendiser på besøk i sitt studio i fjor høst. Blant gjestene var Jay-Z, Robbie Williams, Vince Vaughn, Toby Keith, Will Smith og kona Jada Pinkett Smith.

Denne uken er den amerikanske musikeren John Mayer - som har datet blant annet Jennifer Aniston og Jessica Simpson - gjest.

Rihanna slo gjennom internasjonalt allerede som 17-åring, og debutalbumet hennes solgte i 2 millioner eksemplarer. «S.O.S», «Umbrella» og «Shut Up and Drive» er noen av de største hitene til 21-åringen.

Rihanna er for tiden aktuell med sitt kritikerroste album «Rated R».

Rystet verden

Verden ble, i februar i fjor, rystet av nyheten om at R&B-stjernen Chris Brown (20) hadde banket kjæresten Rihanna til blods.

Chris Brown er nå idømt prøvetid, og har fem års forbud mot å nærme seg eller kontakte Rihanna, i tillegg til 180 dager samfunnsstraff.

Tomt blikk

Kvelden Chris Brown mishandlet henne forteller Rihanna at blikket hans var tomt og at han blacket ut.

- Han hadde ingen sjel i øynene sine. Det var bare blankt. Det var helt tydelig at han hadde blacket ut, sier Rihanna om det som skjedde kvelden i forkant av Grammy-showet, i et intervju med Diane Sawyer på ABC News.

Tar oppgjør via musikken

Singelen Rihanna fremfører hos Skavlan, «Russian Roulette», er et knallhardt oppgjør med nettopp denne hendelsen.

- Singelen er så hard, bitter og nådeløs i sin omgang med mishandlingstemaet, at samfunnstjenesten Chris Brown ble idømt fremstår som et kjærlig klapp på skulderen i forhold, skriver VGs Thomas Talseth i anmeldelsen av singelen.

Les hele anmeldelsen her!

Flau

Rihanna har uttalt i et intervju med ABC News at hun er flau over å ha forelsket seg i Chris Brown:

- Jeg forelsket meg i en sånn person. Det er flaut. Det er flaut at det var en sånn type person jeg forelsket meg i. At jeg falt så hodestups at jeg gikk tilbake til ham.

- Ydmykende

Rihanna var også i vinden etter at nakenbilder av henne ble spredt på nettet.

Rihanna fortalte at hun følte privatlivet hennes forsvant samtidig som nakenbildene ble spredt på nettet.

- Det var det verste som kunne skjedd meg. Jeg følte privatlivet ble innvadert da det andre bildet ble publisert, og når dette skjedde tenkte jeg «Flott, det er ingenting folk ikke vet om meg og privatlivet mitt». Det var flaut.

Rihannas besøk hos Skavlan sendes på NRK1, fredag 22. januar klokken 21:25.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk