Hovedinnhold

Rihanna tar knusende oppgjør i ny singel

Synger om ekskjæresten Chris Brown

TILBAKE: Rihanna under innspillingen av sin nye musikkvideo. Foto: BULLS Foto:
TILBAKE: Rihanna under innspillingen av sin nye musikkvideo. Foto: BULLS Foto:
(VG Nett) Rihanna tar et knallhardt oppgjør med ekskjæresten Chris Brown i sin nye singel som ble sluppet tirsdag.

Singelen «Russian Roulette» ble sluppet tirsdag, og i sangens tekst snakker den unge sangerinnen ut for første gang etter at hun ble mishandlet av ekskjæresten Chris Brown i februar i år.

- Singelen er så hard, bitter og nådeløs i sin omgang med mishandlingstemaet, at samfunnstjenesten Chris Brown ble idømt fremstår som et kjærlig klapp på skulderen i forhold, skriver VGs Thomas Talseth i anmeldelsen av singelen.

Selvbiografisk

Han gir sangen terningkast fem, og mener det er umulig å ikke tolke teksten som selvbiografisk.

"He says close your eyes/Sometimes it helps", synger Rihanna, og fortsetter med fraser som vil lyde kjent for mange som sitter fast i et voldelig parforhold:

"You can see my heart beating/You can see it through my chest/I'm terrified but I'm not leaving/I know that I must pass this test/So just pull the trigger".

LES HELE ANMELDELSEN HER!

Artikkelen fortsetter under bildet

FORSLÅTT: Bildet til høyre ble publisert kort tid etter at Rihanna ble mishandlet. Foto: AP/TMZ
FORSLÅTT: Bildet til høyre ble publisert kort tid etter at Rihanna ble mishandlet. Foto: AP/TMZ

Mystisk Twitter-melding

I helgen lekket det bilder fra en musikkvideoinnspilling der en kledelig antrukket Rihanna, med lapp over øyet, danset på en bro i New York. En mystisk Twitter-melding hintet også om at noe kom til å skje 23. november, og flere nettsteder mente dette betydde at Rihanna var klar med nytt album.

Les også:Rihanna forbereder comebacket

Slått av kjæresten

Det har vært stille fra Rihanna siden det 8. februar ble kjent at hun var blitt banket opp at sin daværende kjæreste Chris Brown. De to ble ansett som et av Hollywoods heteste par og sjokket var derfor stort da det ble klart at Brown hadde slått, kloret og forsøkt å kvele Rihanna.

Les også:- Slått, kvalt, bitt og drapstruet etter sms

Oppstandelsen var også stor da et bilde av en forslått Rihanna lekket på nettet.

Les også:- Bilde av forslått Rihanna offentliggjort

Brown er siden den gang dømt til samfunnstjeneste, og har ved flere anledninger bedt om unnskyldning til Rihanna og fansen. Rihanna selv har ikke kommentert hendelsen offentlig.

Siden hendelsen har det vært spekulert i om Chris sin karriere vil overleve den alvorlige ripen i lakken.

Også Rihanna måtte tåle kritikk fra en rekke hold da det etter episoden så ut til at hun hadde tilgitt Chris og tatt opp igjen forholdet

Les også:Preget og taus Rihanna i retten

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk