Hovedinnhold

Rihanna om Chris Brown: - Han hadde ingen sjel i øynene

(VG Nett) Kvelden Chris Brown mishandlet henne forteller Rihanna at blikket hans var tomt og at han blacket ut.

- Det var ingen person der. Det var ikke den personen som sa «jeg elsker deg». Det var ikke de øynene, sier Rihanna i intervjuet med Diane Sawyer som skal sendes på ABC News i kveld.

VGTV:Rihanna snakker ut: - Skammet meg over å gå tilbake til Chris

For første gang forteller Rihanna om hva som skjedde den kvelden da Brown mishandlet henne etter en fest de hadde vært på sammen.

Les også:Rihanna: - F**K kjærlighet

- Tok ham i løgn

- Vi hadde det fantastisk på den festen, sier Rihanna med en liten latter før hun forteller om hva som var bakgrunnen for Browns raseriutbrudd. Brown kjørte bilen hjem fra festen da han fikk en melding fra en annen jente, og Rihanna forteller at hun ble sint på grunn av dette.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SNAKKER UT: Diane Sawyer var kvinnen som fikk det første TV-intervjuet med Rihanna siden voldsepisoden med Chris Brown. Foto: Reuters
SNAKKER UT: Diane Sawyer var kvinnen som fikk det første TV-intervjuet med Rihanna siden voldsepisoden med Chris Brown. Foto: Reuters

Les også:- Slått, kvalt, bitt og drapstruet etter sms

- Jeg tok ham i en løgn, og han ville ikke fortelle sannheten. Og jeg ville ikke la det ligge, jeg ville ikke la det ligge. Jeg kunne ikke takle at han løy til meg, og han kunne ikke takle at jeg ikke ville la det ligge. For åpenbart følte han seg presset i et hjørne. Sannheten var jo der i tekstmeldingen. Så det eskalerte til at han var voldelig mot meg og det var stygt, sier Rihanna og rister på hodet.

Les også:Rihanna tar knusende oppgjør i ny singel

- Det var ikke en slåsskamp. Jeg ville bare at det skulle stoppe, sier Rihann.

Vurderte å gå hjem

Hun bekrefter det som står i politiets rapport av det som hendte. At Chris Brown slo henne, bet, klorte og forsøkte å kvele henne, og at munnen hennes ble fylt med blod.

- Hva tenkte du mens det pågikk, spør Diane Sawyer

- Når skal det stoppe? Det var alt jeg tenkte på. Når skal det stoppe, når skal det stoppe, sier Rihanna, som ble skremt av Browns uttrykk mens han utførte volden mot henne.

VGTV:Chris Brown hetset før dommen etter volden mot Rihanna

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FORSLÅTT: Bildet til høyre ble publisert kort tid etter at Rihanna ble mishandlet. Foto: AP/TMZ
FORSLÅTT: Bildet til høyre ble publisert kort tid etter at Rihanna ble mishandlet. Foto: AP/TMZ

- Han hadde ingen sjel i øynene sine. Det var bare blankt. Det var helt tydelig at han hadde blacket ut, sier Rihanna om det som skjedde kvelden i forkant av Grammy-showet.

Hun forteller også at hun ikke hadde noen annen mulighet for å komme seg hjem, og at hun vurderte å begynne å gå for å komme seg vekk fra situasjonen.

- Å skulle gå med en ballkjole og et blodig ansikt. Jeg vet ikke hva som var planen min, jeg hadde ingen plan, sier superstjernen.

Les også:Rihanna forbereder comebacket

Hater ikke Chris

I intervjuet som sendes i sin helhet fredag kveld, forteller Rihanna om hvordan hun falt for Brown, og at kjærligheten mellom dem to ble farlig for dem begge.

- Han var min beste venn, og det ble en besettelse, sier Rihanna.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FØR VOLDEN: Rihanna og Chris Brown på scenen sammen i 2008. Foto: Reuters
FØR VOLDEN: Rihanna og Chris Brown på scenen sammen i 2008. Foto: Reuters

- Hater du ham, spør Sawyer

- Nei! Jeg jeg hater ham ikke i det hele tatt. Jeg er glad i ham og bryr meg om han, og jeg bryr meg om at han gjør det bra. Jeg vil at han skal gjøre det bra, ha en god karriere og bli voksen. Og at han skal ta dette som noe han måtte gå gjennom for å vokse opp og lære, sier «Rehab»-sangeren, som ikke ser for seg noen gjenforening mellom seg selv og Brown.

VGTV:Ber Rihanna om unnskyldning i video

- Galt å gå tilbake

Men Rihanna valgte å gå tilbake til sin daværende kjærste et par uker etter voldsepisoden. I et intervjuklipp som er publisert tidligere forteller Rihanna at det som fikk henne til å skjønne alvoret i situasjonen, var da hun skjønte at hun var en rollemodell, og hun sier nå at det var galt å gå tilbake.

TØFFERE: En tøffere Rihanna slik hun fremstår på promobildene til det nye albumet. Foto: Universal
TØFFERE: En tøffere Rihanna slik hun fremstår på promobildene til det nye albumet. Foto: Universal

Men Rihanna sier medieoppmerksomheten rundt det som skjedde, var vanskelig å takle, og at hun følte seg forferdelig ensom til tider.

Les også:- Bilde av forslått Rihanna offentliggjort

- Jeg kunne ikke en gang dra hjem, for det var 200 pressefolk utenfor døren min. Enkelte dager satt jeg bare inne og gråt og så på TV, forteller skjønnheten som snart er klar med nytt album, og som sier hun er klar for å bli ferdig med episoden.

Les også:Chris Brown snakker ut om overfallet på Rihanna

- Det er derfor jeg forteller dette. Jeg vil at fansen skal få vite min side av dette, og at vi kan bli ferdige med det. Jeg vil ikke at det skal være sånn at om fem år, når folk sier Rihanna så tenker de på Chris Brown og at han slo meg, forklarer Rihanna.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk