Hovedinnhold

Rihanna forbereder comebacket

TILBAKE: Rihanna under innspillingen av sin nye musikkvideo. Singelen har foreløpig ikke fått noe navn eller slippdato. Foto: BULLS
TILBAKE: Rihanna under innspillingen av sin nye musikkvideo. Singelen har foreløpig ikke fått noe navn eller slippdato. Foto: BULLS
(VG Nett) Bilder fra en musikkvideo-innspilling har fått fansen til å spekulere i Rihanna-combacket.

Først var det en mystisk Twitter-melding på skjønnhetens profil som hintet om at noe nytt ville komme fra Rihannas side den 23. november.

Les også:Rihanna setter fart på albumspekulasjoner

I løpet av helgen har det også lekket ut bilder fra en musikkvideo-innspilling Rihanna gjorde i New York i helgen. På en bro i «The big apple» vises bildene av «SOS»-sangeren med en kort kjole og piratlapp over øyet.

Nøyaktig hva singelen kommer til å hete er ikke klart. Ei heller når den vil gis ut, selv om det spekuleres i om det kan komme så kjapt som 20. oktober.

Les også:Chris Brown dømt til samfunnstjeneste

(Artikkelen fortsetter under bildet)

UKJENT DATO: Rihanna er i gang med musikk igjen. En twitter-melding tyder på at noe kan skje 23. november Foto: BULLS
UKJENT DATO: Rihanna er i gang med musikk igjen. En twitter-melding tyder på at noe kan skje 23. november Foto: BULLS

Dette blir i så fall det første Rihanna gir ut av ny musikk siden 8. februar, da det ble klart at hennes eks-kjæreste Chris Brown hadde angrepet henne i forkant av Grammy-utdelingen. Brown ble dømt til samfunnstjeneste.

Rihanna har herjet hitlistene med låter som «Pon de Replay», «SOS», «Disturbia» og «Rehab» som hun gjorde med Justin Timberlake. Den siste tiden har det imidlertid vært hendelsen med Chris Brown som har gjort at skjønnheten har fått spalteplass. Voldsepisoden i seg selv, rystet en hel verden, og enda større ble sjokket da et bilde av en tydelig forslått Rihanna lekket ut på nettet.

VGTV:Ber Rihanna om unnskyldning i video

Chris har ved flere anledninger unnskyldt overfor Rihanna og fansen, mens Rihanna ikke har uttalt seg offentlig om hendelsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk