Hovedinnhold

Raga rocker igjen

ROCK'N ROLL: Gamle helter ruster ikke. Raga Rockers skal turnere til høsten til stor glede for fansen. Her under en opptreden på Smuget i Oslo. Foto: Scanpix.
ROCK'N ROLL: Gamle helter ruster ikke. Raga Rockers skal turnere til høsten til stor glede for fansen. Her under en opptreden på Smuget i Oslo. Foto: Scanpix.
Legendariske Raga Rockers skal ut på veien igjen.

Det er snart fem år siden publikum hadde gleden av å se Raga sist Da opptrådde de på Rockefeller i desember 2000. Nå øver de for harde livet, melder Dagsavisen.

Musikkextra

- Raga er klare for en omfattende Norgesturné i september, oktober og november. Fansen har ropt etter å få Raga på scenen igjen i årevis, sier bandets bookingansvarlig Mads Martinsen.

I midten av september slipper bandet en «Best of»-samling, foreløpig uten tittel, med 31 låter fra bandets karriere.
Konsertmateriale fra Roskilde i 1999 blir utgitt som bonus-CD.

Raga Rockers debuterte i 1983 med «The Return of Raga Rockers». Raga regnes som et av de fire store i norsk rock ved siden av DumDum Boys, Jokke og Valentinerne og DeLillos.

Låter som «Hun er fri» og «Noen å hate» er for lengt blitt nachspielklassikere.

Men årets comeback er slett ikke det første. I 1991 proklamerte bandet for første gang at de var oppløst, men fire år senere var de tilbake med platen «Perler for svin».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk