Hovedinnhold

Skambankt av teknikken

KRISTIANSAND(VG)Terje Vinterstø hadde en ustø dag på jobben mandag.

Denne saken handler om:

Konsert: Skambankt
Sted: Bendiksbukta
Publikum: Ca 600

Hele to ganger måtte han skifte gitarpedal under Skambankts konsert under Quarts åpningsdag, hvilket selvfølgelig gjorde hele seansen altfor oppstykket og ufullendt. Egentlig var det ganske utrolig at Vinterstø klarte å holde humøret oppe slik han gjorde, selv om han måtte innrømme at han aldri hadde opplevd lignende i sin karriere som gitarist både i Skambankt og Kaizers Orchestra.

Lyden var heller ikke den aller beste før teknikkproblemene oppsto. Synd egentlig, for i Skambankt bor det en ganske så unik pakke dersom alt klaffer. Hyperkjappe, korte pønklåter med gode melodier i bånn er kanskje ikke originalt, men å fremføre dem på klingende jær-dialekt er både særegent og passer merkelig nok veldig bra.

På grunn av teknisk trøbbel rakk ikke Skambankt gjennom hele set-lista, men avsluttet med en fyndig versjon av "Desertør". Symptomatisk var det akkurat da alt klaffet at det hele var over, dessverre.

STEIN ØSTBØ

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk