Hovedinnhold

Ozzy Osbourne til Quart!

ROCKEVENNER: Ozzy og Slash under Classic Rock Awards i London i november i fjor. Foto: AP
ROCKEVENNER: Ozzy og Slash under Classic Rock Awards i London i november i fjor. Foto: AP
(VG Nett) Ozzy Osbourne skal spille sammen med Slash i Kristiansand 30. juni.

Denne saken handler om:

Konserten er angivelig den eneste Ozzy gjør i løpet av hele året, skriver Fvn.no.

Ozzy skal dele scene med tidligere Guns N' Roses-gitarist Slash (43), som i fjor ble kungjort som det aller største trekkplasteret til årets Quart. Allerede da ble det flagget at Slash skulle hente med seg stjernevenner til Norge.

Ozzy og Slash har et langt vennskap, og Slash er angivelig involvert i Ozzys nye plateprosjekt. Da Ozzy ble hedret under Classic Rock Awards i London i november, var Slash med på seremonien. To dager senere vendte Slash kursen mot Norge og Quart-pressekonferansen.

Les også:Slash landet i natt!

Bookingkoordinator i Quart, Trond Åge Nyhus, sier til fvn.no at festivalen er storfornøyd over å ha fått booket den tidligere Black Sabbath-stjernen.

- Jeg er veldig fornøyd. Dette kan like gjerne være den siste konserten til Ozzy, sier Nyhus til avisen.

Hold deg oppdatert på sommerens festivaler:
Sjekk ut Rockman`s Musikkfestivalguide 09

Venter storinnrykk

Quart venter at Ozzy-fans fra hele verden vil strømme til sørlandsfestivalen, med tanke på at det er svært sjelden rockeren entrer scenen. Han avlyste nylig den planlage verdensturneen, men jobber i studio med nytt repertoar.

7. april mottar Ozzy «Lifetime Achievment Award» på Revolver Golden Gods Awards i Los Angeles.

Nyhus lover at flere store navn vil bli kunngjort i tiden fremover. Blant annet lover festivalen minst én verdensstjerne til på samme konsert som Slash og Ozzy.

Les også:Slash vurdere Quart-orgie

Andre nylig kunngjort trekkplastrer til Quart, er Chris Cornell, Korn, Marilyn Manson og Black Eyed Peas. Norske Paperboys dukker også opp på scenen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk