Hovedinnhold

Naken på Quart-scenen

NAKEN: Black Debbaths Aslag Guttormsgaard viste sakene på scenen. Foto: Fædrelandsvennen
NAKEN: Black Debbaths Aslag Guttormsgaard viste sakene på scenen. Foto: Fædrelandsvennen
ODDERØYA (VG Nett) Nakenhet på scenen er ikke uvanlig å oppleve for publikum på Quarten. Denne gangen var det Black Debbaths Aslag Guttormsgaard som kastet klærne.

Denne saken handler om:

Tips oss

Men det lot ikke til å sjokkere publikum, som er vant til langt sterkere kost - blant annet skapte det oppstander da et par hadde samleie på scenen under opptredenen til The Cumshots i 2004.

- Det var ikke sjokkerende akkurat, men heller overraskende. På en litt pervers måte, sier Kjersti Gården (16) til fvn.no.

Black Debbath gikk på scenen kl.15.00, og det ble meldt allerede da at det var mye folk på plass i Bendiksbukta.

- Ikke planlagt

Guttormsgaard sier til VG Nett at det hele ikke var planlagt på forhånd.

- Hver konsert så spiller vi en sang med en hyllest til Kongen, og da følte jeg at det ikke var noen bedre måte å hedre ham på enn å stille opp i nasjonaldrakten, sier Guttormsgaard til VG Nett.

Black Debbath-gitaristen oppfordret også publikum til å gå i "nasjonaldrakt".

- Det er en måte å være optimistisk på i forhold til været. Det fordrer jo fint vær om man skal gå rundt i den flotteste nasjonaldrakten som finnes, mener Guttormsgaard.

Ikke redd for å sjokkere

- Du er ikke redd for å sjokkere de yngste publikummerne?

- Nei. Jeg tror de yngste publikummerne her var mine egne barn, og de sa: Det var så kult da du danset rundt naken, pappa!

Hver dag, mandag til fredag, spiller et band fra Duplex-familien på scenen i Bendiksbukta kl. 15.00. Det er noe de vet å sette pris på. Guttormsgaard sier nakendansen også var en hyllest til Quartfestivalen.

- Vi er veldig beæret med å spille på Quarten. Deviser mot med å satse på oss, og det vil vi takke dem for, sier Guttormsgaard.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk