Hovedinnhold

Her er Quarts første headliner

KOMMER TIL QUART: Slash vil gi en eksklusiv konsert hvor han inviterer gjester på scenen. Foto: Halstein Røyseland
KOMMER TIL QUART: Slash vil gi en eksklusiv konsert hvor han inviterer gjester på scenen. Foto: Halstein Røyseland
OSLO(VG Nett) Slash er artisten som skal lokke musikkhungrige mennesker til Kristiansand neste sommer.

Denne saken handler om:

Den tidligere Guns 'N Roses-gitaristen ble presentert på en pressekonferanse i Oslo onsdag.

Der fortalte Slash at han gir en eksklusiv konsert i Kristiansand neste sommer. Artisten lover å ta med seg flere kjente gjesteartister, men vil foreløpig ikke si noe om hvem det dreier seg om før alt er klart.

Slash lover imidlertid store overraskelser.

VGTV kommer tilbake med innslag fra seansen med rockelegenden senere i dag. Følg med!

Konkurs

Etter at Quartfestivalen gikk konkurs i sommer, ble konkursboet kjøpt opp for drøyt 400.000 kroner av en investorgruppe med Arild Buli i spissen.

De nye eierne har gått offensivt ut, og lovet en folkefest av dimensjoner i Kristiansand - med store band, store fester og champagne.

Dyr moro

Moroa blir ikke billig. Blant annet vil de mest eksklusive festivalpassene koste opp mot 2.500 kroner.

I høst har nye Quart knyttet til seg tidligere The Doors-manager Bill Siddons og den tidligere platedirektøren Tom Zutaut, som har jobbet tett med blant annet Guns 'N Roses.

Den legendariske gitaristen ble observert allerede i går kveld av en VG Nett-leser.

Da VG Nett kunne vise bilder av rockelegenden fra Gardermoen i går startet spekulasjonene. Asbjørn Slettemark, redaktør for Faro Journalen, mente det ville vært en stor sensasjon hvis Guns n Roses skulle gjenforenes på Quart. Men Slash alene er ikke like spennende.

- Hvis Slash som soloartist skal presentere sitt soloprosjekt, er ikke dette fullt så spennende. Han er stor som gitarist, men solo er han ingen størrelse. Han har aldri solgt noe særlig med plater på egenhånd, påpekte Slettemark tidligere i dag, før bekreftelsen kom.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk