Hovedinnhold

Puppene kom i veien for videoinnspilling

Mira Craig slet med selvtiliten etter fødselen - er tilbake i sexy video

(VG) Mira Craig (29) måtte jobbe med selvtilliten etter at hun fikk sønnen Mio Amioko. Nå gjør hun comeback med rød BH i ny og sexy musikkvideo.

- Jeg har mer klær på meg enn jeg har hatt tidligere, sier Mira Craig om sin nye musikkvideo til låten «Aces High».

Låten er fra albumet «See The Light» som det ennå ikke er klart når slippes.

VGTV: Se Mira Craigs nye video her!

Vonde pupper

Den nye videoen er spilt inn på et ishotell i Stockholm, men Mira trosser kulden og stiller med dypere utringning enn noensinne.

- Det var iskaldt og jeg hadde neglesprett hele tiden, men resultatet er utrolig kult, sier hun.

MER VOKSEN: Mira Craig mener hun har blitt mer voksen etter at hun ble mor, også som artist. Sexy-stempelet syns hun imidlertid det er helt greit å beholde. Foto: Helge Mikalsen / VG
MER VOKSEN: Mira Craig mener hun har blitt mer voksen etter at hun ble mor, også som artist. Sexy-stempelet syns hun imidlertid det er helt greit å beholde. Foto: Helge Mikalsen / VG

Det er imidlertid langt fra det eneste som skapte trøbbel på Mira. Hun ble mor til Mio Amioko for åtte måneder siden, som som satt sitt preg på videoen.

- Da jeg måtte gjøre min greie kunne jeg bli borte i flere timer og da får jeg jo melkespreng «out of this world». Det gjorde sinnssykt vondt da puppene mine ble så kjempestore. Så det var både positivt og negativt, sier hun til musikknettstedet 730.no.

Sexy stil

Og i likhet med privatlivet tok musikken en helt ny vending for artisten, som gikk fra hoftevrikkende R'n'B-artist til rockeartist.

Imaget som sexy danseløvinne har hun imidlertid ingenting imot å beholde.

- Det med å være sex-symbol handler uansett om en mening noen andre har om meg. Hvis folk fortsatt syns jeg er sexy er det bare koselig og jeg tar det som et stort kompliment. Jeg kan ikke slutte å være meg selv fordi jeg har blitt mor, sier Mira Craig.

Kroppskomplekser

Hun innrømmer likevel at det var vanskelig å takle kroppsforandringene som fulgte med graviditeten.

- Det var skummelt å legge på seg i begynnelsen av graviditeten. Og etter jeg hadde født hadde jeg også store komplekser, men jeg har trent masse og begynner å komme tilbake til vanlig, sier hun og fortsetter:

- Jeg tror artister har flere komplekser enn andre fordi man er så offentlig. Trår man litt feil blir man kritisert og det er et konstant press på å se bra ut.

HET VIDEO: Mira Craig sier hun har på seg mer klær i den nye videoen enn tidligere, men stiller likevel i rød trend-BH fra merket Marlies Dekkers men selvlaget skjørt. Foto: Privat
HET VIDEO: Mira Craig sier hun har på seg mer klær i den nye videoen enn tidligere, men stiller likevel i rød trend-BH fra merket Marlies Dekkers men selvlaget skjørt. Foto: Privat


Som tidligere har Mira laget sine egne klær til musikkvideoen.

- Jeg gjør det jeg kan for å skjule det jeg ikke er så fornøyd med og fremheve mine beste sider. Akkurat nå er for eksempel pupper bra, ler den nybakte moren.

Slakt på by:Larm

Miras overgang fra R'n'B til rock har ikke blitt like godt mottatt av alle. Både VG og NRKs Lydverket ga henne terningkast to for opptredenen på by:Larm.

- En anmeldelse er en persons subjektive mening, men det er klart det går inn på meg. Samtidig syns jeg selv at det første showet var veldig bra og publikum var helt med. Jeg ville nok gitt meg selv en femmer, sier Mira Craig.

Vil beskytte sønnen

Hun har med seg lille Mio til intervjuet med VG, men vil absolutt ikke la seg fotografere med sønnen.

- Jeg er veldig opptatt av å beskytte han. Selv om jeg er ubeskyttet mot folks meninger skal han få slippe det, sier Mira.

Å bli mor har også påvirket musikken og tekstene til Mira, som en gang ble skrytt opp i skyene av Snoop Dogg.

- Jeg er mer åpen og ærlig i tekstene mine nå. Det er ikke så mye tull og tøys og jeg prøver ikke å tøffe meg lenger. Mens jeg hadde et slags skjell rundt meg før, er jeg mer rett fram nå. Jeg føler jeg er mer voksen, sier Mira Craig.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk