Hovedinnhold

På rocketur med kassegitar

TRONDHEIM (VG) Med to kassegitarer har rockerne Dag Ingebrigtsen (39) og Torstein Flakne (37) dratt på 14 dagers turné.
- Her blir det unplugged fra hele vår karriere. Det betyr både The Kids, Stage Dolls, TNT og Tin Drum - for å nevne noen av bandene vi har vært med i, sier Dag Ingebrigtsen.

- Uansett hvor vi drar, må vi fortsatt spille «Hun er forelsket i læreren» fra The Kids-perioden. Det virker som om folk ikke blir lei av den. Nå er det annen generasjons fans vi har som digger den melodien, sier Torstein Flakne.

Stortrives

De to gutta har de siste åtte årene dratt på turné med bare to kassegitarer som bagasje. Det stortrives de med, i tillegg til arbeidet som låtskrivere og jobbing i platestudio med andre artister.

Da VG besøkte Stargate studio i Trondheim, var duoen Flakne/Ingebrigtsen i ferd med å avslutte arbeidet på en ny CD med gamle og nye Rosenborg-sanger. Denne kommer på markedet i god tid før cupfinalen 1. november.

Trønderrock

Her blir det 14 gamle og nye fotballsanger.

- De siste ti årene har vi skrevet seks cupfinalesanger til Rosenborg. Dessuten en sang som vi fremfører foran hver Champions league-kamp. Det gjorde vi onsdag kveld foran kampen mot Juventus. Denne Champions league-sangen har vi nå spilt inn for første gang. Til årets CD har vi laget tre nye fotballsanger, avslører Flakne, som lover fullt trøkk i hovedstaden i cupfinalehelga.

Da blir det trønderrock og fotballstemning med Rockefeller og Spikersuppa telt som base. Trønderne melder det blir Rosenborg-sambaen som skal få Tigerstaden til å svinge den helga.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk