Hovedinnhold

OnklP: - Morten insisterte på å være partysvenske

Se eksklusiv videopremiere på «Partysvenske» på VGTV

(VG Nett) Komiker Morten Ramm var bare helt nødt til å spille rollen som partysvenske i den nye musikkvideoen til Jaa9 og OnklP.

- Hadde jeg vært litt kjekkere, hadde jeg vært den perfekte partysvensken. Jeg liker låta godt, og det var en artig video å spille inn, sier Morten Ramm til VG Nett.

VGTV: Se videopremieren på «Partysvenske» her! 

Tirsdag ettermiddag er det eksklusiv premiere på VG Nett på den nye musikkvideoen til Jaa9, alias Johnny Engdal Silseth, og OnklP, alias Pål Tøien.

Låten «Partysvenske» har blitt en slager etter at den kom ut tidligere i år, og nå kan lytterne glede seg til en morsom video også.

Frie tøyler

PARTYSVENSKE: Morten Ramm gikk inn i rollen som festglad svenske. Foto: Sony Music Norway
PARTYSVENSKE: Morten Ramm gikk inn i rollen som festglad svenske. Foto: Sony Music Norway

- Vi lo og lo og lo hele dagen under innspillinga. Morten insisterte allerede for lenge siden at han skulle være partysvenske i musikkvideoen. Da var det bare å gi ham og gjengen frie tøyler, forteller OnklP til VG Nett.

Hva synes du om musikkvideoen til «Partysvenske»? Bli med i Rampelys-gruppa til Facebook, og diskuter! 

I tillegg til Morten Ramm som glatt partysvenske, kan også Hasse Hope fra VGTV-serien «@Home» sees som bartender i bakgrunnen. Ramm forteller at han trivdes godt som partysvenske for en dag.

VGTV: Se «@Home» her! 

- I likhet med Jaa9 og OnklP så har jeg observert partysvensker over lengre tid, så man vet akkurat hva det dreier seg om. Man ser dem på lang avstand i Stockholms-uniformen sin. De har en egen stil, mener Ramm.

To nye album

OnklP forteller til VG Nett at han og Jaa9 stort sett har fått bra respons av svenskene i Oslo.

Les også: Hellstrøm skryter av «Partysvenske» 

- Det virker som om svenskene i byen tar låta med et smil. Jeg har også fått påspandert flere øl fra bartendere som mener låta har gjort livet deres lettere, ler OnklP.

Allerede 10. januar kommer den neste plata fra Jaa9 og OnklP. Etter planen skulle hip hop-duoen sluppet ett album i mars, men nå blir det to minialbum i stedet. Ett i januar og ett i mars. Platene har fått navnene «Lasse» og «Geir», en hyllest til Wam og Vennerød-filmen «Lasse og Geir» fra 1976.

- Det er deilig å ha en dato klar. Vi har vanvittig mange låter allerede, men vi er ikke ferdige. Vi blir aldri ferdige, sier Onklp med et flir.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden 
Følg Rampelys på Facebook 

PARTYNORDMENN: OnklP, alias Pål Tøien, og Jaa9, alias Johnny Engdal Silseth, byr opp til fest og moro i musikkvideoen til «Partysvensker». Her avbildet i en garasje som ikke er like festlig. Foto: Sony Music Norway
PARTYNORDMENN: OnklP, alias Pål Tøien, og Jaa9, alias Johnny Engdal Silseth, byr opp til fest og moro i musikkvideoen til «Partysvensker». Her avbildet i en garasje som ikke er like festlig. Foto: Sony Music Norway

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk