Hovedinnhold

Harry Styles svermer for flamme på sin egen alder

NYTT STJERNEPAR? Harry Styles (18) og Emily Atack (22). Foto: WENN
NYTT STJERNEPAR? Harry Styles (18) og Emily Atack (22). Foto: WENN
One Direction-stjernen Harry Styles (18) har vært svak for langt eldre damer, men nå skal han ha innledet en romanse med skuespiller Emily Atack (22).

Denne saken handler om:

Av MATHEA REINE-NILSEN

Særlig vakte det påståtte forholdet med programlederen Caroline Flack (32) oppsikt på nyåret. Den store aldersforskjellen ble gjenstand for mange spekulasjoner, men selv bekreftet ikke de to at de var kjærester.

Også nå er Styles ordknapp rundt den nye romansen. Hverken han eller Atack har gått offentlig ut med at det har oppstått søt musikk.

Emily Atack, kjent fra «The Inbetweeners» og «Dancing on ice», er med sine 22 år mye nærmere Styles i alder enn Flack. Det har heller ikke vært noen hemmelighet at Atack har vært interessert i Harry en stund.

For to år siden la skuespilleren ut følgende dristige melding sin Twitter-konto: «MÅ virkelig Harry fra One Direction bare være 16 år?! La oss i det minste late som om han er 18! Da ville det bare være én retning for ham å ta - til soverommet».

Kilder nær Styles sier til MTV  at de to er perfekte for hverandre, og at boyband-idolet lenge har vært betatt av Atack. Samme kilder hevder at begge har seriøse hensikter, men at de to ønsker å ligge lavt i terrenget enn så lenge, for å verne om privatlivet.

Styles og Atack er svært travle på hver sin kant. Harry skal snart ut på en verdensturné, og Emily arbeider uten stopp.

Avisen Daily Mail  omtaler også den angivelig gryende stjerneromansen.

De to skal ha vært ute på flere dater etter at bandet kom hjem fra sin «What makes you beautiful-turné» i Australia. Planen er angivelig også at Emily skal møte Harry under verdensturneen.

Forelskede fans kan kanskje trøste seg med at sist Styles dro ut på turné, endte det med at han ble singel. Det var nemlig da forholdet til Flack tok slutt.

Det ble nylig spekulert  i om Styles var på vei ut av suksessgruppa for å satse på en solokarriere, men det har blitt tilbakevist.

«X Factor»-band

One Direction så først dagens lys i 2010, etter at hver av de fem guttene stilte som individuelle kandidater i britiske «X Factor». Dommerne mente at guttene ville gjøre størst lykke som band og fikk rett.

Med debutalbumet «Up All Night» og med talentboss Simon Cowell som bakmann - har tenåringsbandet okkupert hitlister over hele verden og solgt millioner av plater.

BERØMT I REKORDFART: Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik og Louis Tomlinson i britiske One Direction. Her på en musikkgalla i Los Angeles i mars. Foto: AFP
BERØMT I REKORDFART: Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik og Louis Tomlinson i britiske One Direction. Her på en musikkgalla i Los Angeles i mars. Foto: AFP

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk