Hovedinnhold

Nicki Minaj blar opp for fattige studenter

<p>KA-CHING!: Nicki Minaj har gjort seg populær blant fattige studenter med Twitter-stuntet sitt i helgen. </p>

KA-CHING!: Nicki Minaj har gjort seg populær blant fattige studenter med Twitter-stuntet sitt i helgen. 

Foto: Mark Ralston, AFP
En fan sendte en twitter-melding på fleip og ba om hjelp fra Nicki Minaj for å betale studieavgifter. Artisten tok det hele på alvor.

Det hele startet ifølge TMZ lørdag da en fan, helt sikkert uten å vente noe som helst, skrev «Vel, har du lyst til å betale undervisningsavgiften for meg?».

Og artisten svarte: «Vis meg karakterkortet ditt med kun seksere som jeg kan verifisere med skolen din, så betaler jeg. Hvem blir med i DEN konkurransen? Skal jeg sette i gang?»

Les også: Ørjan (26) trykket feil – Bestilte Astrid S.-date til 11.000 kroner

Minaj ba så de håpefulle studentene sende henne direktemeldinger hvor kostnadene ble verifisert, og flere kunne bevise at de betaler over 1000 dollar.

Artisten ble selvsagt nedrent med ønsker, og ifølge TMZ.com svarte hun et dusin studenter. Ønskene var både til undervisningsavgift, penger til bøker og andre ting. 

Les ogsåNicki Minaj slo Aretha Franklin-rekord

Artisten stilte flere oppfølgingsspørsmål for å være sikker på at hun betalte penger til noen som trenger dem.

Og stuntet var heldigvis ikke bare prat, det ville vel i så fall betydd tidenes backlash for artisten, og tidenes nedtur for studentene. 

TMZ har sjekket opp med flere av studentene Nicki Minaj har kommunisert med, og fått bekreftet at hun har bladd opp og satt inn penger til dem.

Minaj har i tillegg varslet at hun kanskje gjentar stuntet om en måned eller to.

Fikk du med deg? Påsto han var Nicki Minaj - må i fengsel

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk