Hovedinnhold

Nå er det bekreftet - Lady Gaga kommer til Norge

POPDRONNING: Lady Gaga, her på scenen i Belfast i fjor under MTV Europe Music Awards. Foto: AP
POPDRONNING: Lady Gaga, her på scenen i Belfast i fjor under MTV Europe Music Awards. Foto: AP
Lady Gaga (25) går på scenen i Telenor Arena 6. desember.

Facebook-siden Lady Gaga Norge  hevdet allerede for en uke siden at den amerikanske popdronningen vender kursen mot Norge i desember. Kosertarrangøren Live Nation ville den gangen ikke bekrefte at dette stemte. Facebook-siden hadde ingen konkrete datoer for besøket, selv om 6. desember ble nevnt som ett av flere mulige alternativer.

Men nå er datoen satt. Live Nation bekrefter at Gaga skal opptre i Bærum, like utenfor Oslo, torsdag 6. desember.

«På grunn av overveldende salgsstarter og utsolgte show i Europa, Australia, New Zealand og Asia, bekrefter i dag The Born This Way Ball en konsert i Norge i Telenor Arena», heter det i kunngjøringen.

Lady Gaga befinner seg i disse dager på verdensturné med «The Born This Way Ball», en omfattende rundreise som startet i Sør-Korea i april. Hun har nettopp tilbakelagt Sverige og Danmark, og i kveld og i morgen opptrer hun i Tyskland.

Norgeskonserten blir en av de siste på turneen før superstjernen kan ta juleferie.

Lady Gaga har i tillegg til sin faste DJ, Lady Starlight, med seg det nylig gjenforente britiske rockebandet The Darkness som oppvarmere i Norge.

Hvilke Gaga-låter er dine favoritter? Diskuter i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

To år siden sist

Sist Lady Gaga besøkte Norge , var i oktober 2010. Da holdt hun to konserter i Oslo Spektrum. Den gangen valgte den amerikanske popdivaen å tilbringe flere dager i Norge for å spille inn musikk i platestudioet Livingroom.

Et halvt år etter norgesbesøket ble det kjent at deler av Lady Gagas da rykende ferske single «Born This Way», var blitt spilt inn nettopp i det norske studioet .

Om Lady Gaga har tenkt å ta turen tilbake til Livingroom når hun angivelig besøker Norge om fire måneder, gjenstår å se. Livingroom Studios tilhører George Tanderø og «Donkeyboy»-produsentene Simen Eriksrud og Espen Berg, men Gaga skal ha hatt med sine egne produsenter da hun jobbet der sist.

Første gang Gaga besøkte Norge var i 2009. Den gangen opptrådte hun på Sentrum Scene i Oslo, før det virkelig store gjennombruddet kom. Popdivaen har solgt over 15 millioner album og 65 millioner singler. Blant hennes mest kjente hitlåter er «Poker Face», «Born This Way», «Bad Romance» og «Alejandro».

Billettsalget starter fredag 7. spetember kl 09.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk