Hovedinnhold

David Cassidy i koma med organsvikt

<p/>
<p>SISTE OPPTREDEN: David Cassidy på scenen i New York i mars.</p>

SISTE OPPTREDEN: David Cassidy på scenen i New York i mars.

Foto: GETTY IMAGES
Familien har samlet seg rundt ham på sykehuset.

Denne saken handler om:

Syttitallsstjernen David Cassidy (67) ligger i kritisk tilstand på et sykehus i Florida, melder TMZ og flere andre medier.

Der skal han ha vært i tre dager.

Nettstedet melder at Cassidy trenger ny lever, og at han kan dø snart om en donor ikke dukker opp.

Han skal også være rammet av nyresvikt.

– Han er bevisst og omgitt av familie og venner. Ingenting er nært forestående, og vi takler dette dag for dag, sier talsperson Jo-Ann Geffen til CNN.

67-åringen ble superstjerne da han fikk rollen som Keith Partridge i TV-serien «The Partridge Family» i 1970, som handlet om en musikalsk familie.

Samtidig lanserte han en solokarriere som artist, og med låter som «Cherish», «Doesn't Somebody Want To Be Wanted», «Rock Me Baby» og «Could It Be Forever» gjorde han stor internasjonal suksess.

I et intervju med magasinet People tidligere i år, uttalte Cassidy at han lider av demens. Han har også snakket åpent om flere år med alkoholproblemer.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk