Hovedinnhold

Magnet: «The Simple Life»

Magnet: «The Simple Life»

(Hermetix / SonyBMG)

Denne saken handler om:

GENRE: POP

Gir egen melankoli sårt tiltrengte blaff av lys.

I Magnet-sammenheng er åpningslåten til denne platen nesten lystig med sin fiffige håndklapp-rytme. I det hele tatt er «The Simple Life» en plate hvor faktisk en rekke originale arrangementer skaper en helhet som denne gangen fremstår hakket hvassere enn selve låtene. Dermed glemmer vi også raskt at stemmen til Magnet (Even Johansen) ofte fremstår lite variert og nesten for forsiktig, men det er ikke til å underslå at Magnet her må få ekstrapoeng for å gjøre sitt melankolske univers atskillig bredere enn før - ikke minst gjennom en vårkåt låt som plystre-reggae'n «She's Gone». «The Simple Life» er en plate som trenger tid før den fester seg, men da oppdager man også at den inneholder mer enn nok av den samme egenskapen som Even Johansens artistnavn har.

ANBEFALTE KJØP: «The Gospel Song», «She's Gone», «Navigator» og «Volatile».

STEIN ØSTBØ

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk