Hovedinnhold

Jaqueline: «Reaping Machine»

Jaqueline: «Reaping Machine»

(Nun Music) Genre: Rock/metal

Denne saken handler om:

Tyngre, tøffere og slemmere

Elverumstrioen Jaqueline mente alvor med debuten «Idiots», som til tider var sensasjonell. Med oppfølgeren «Reaping Machine» har bandet levert et album som lever opp til tittelen og vel så det.

Morten Wærhaug (sang, gitar), Marius Drogsås Hagen (bass, gitar) og Bjarne Ryen Berg (trommer) har lagt inn et enda tyngre gir på «Reaping Machine».

Produsent er We-gitaristen Don Dons, som har gitt bandets slemme låter enda skarpere kanter og plenty med luft, slik at gitarist Wærhaug får mer plass og utløp for sine uortodokse mastodontriff.

Det låter mørkt og knugende. Rytmeseksjonen er som et lokomotiv; hard, kontant og tett. Jaqueline fremfører sine sugende låter med en autoritet som du vanligvis bare finner hos band med lang fartstid.

Anbefalte kjøp: «Battleships», «Medicine Man» og «Demon Seed».

ESPEN A. HANSEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk