Hovedinnhold

Bullet For My Valentine: «Fever»

Bullet For My Valentine: «Fever»

Denne saken handler om:

(Jive / Sony Music)
Autoritær aggresjon.

Waliserne i Bullet For My Valentine blir neppe et mindre navn etter denne platen. Her har nemlig produsent Don Gilmore tatt med seg noen av triksene fra sitt samarbeid med Linkin Park og gitt bandet en numetal-touch som burde gå rett hjem hos metalhoder både i USA og hjemme i Europa. Men det betyr langt fra at bandets aggresjon har myknet opp.

Bullet For My Valentine innehar denne sjeldne egenskapen som går ut på å bevare et energisk, autoritært uttrykk med en nærmest skamløs melodiøsitet der gitarlinjene like gjerne kopierer åttitallets mykmetal-helter som mer oppdaterte, huggende maskingeværriff.

En låt som «The Last Fight» høres faktisk ut som om gitaristene Matt Tuck og Padge har gått i skole hos Ronni Le Tekrö. Som skapt for sommerens store festivalarenaer, dette!

BESTE LÅT: «Pleasure And Pain»

STEIN ØSTBØ

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk