Hovedinnhold

Mark Knopfler and Emmylou Harris: «All The Roadrunning»

Mark Knopfler and Emmylou Harris: «All The Roadrunning»

(Mercury/Universal)

Denne saken handler om:

«All The Roadrunning» med Mark Knopfler og Emmylou Harris er et - i alle mulige forstand - voksent album fullt av jordnære, melankolske og melodiøse sanger som plasserer seg midt i rootsgata.

Duett-samarbeidet kombinerer Mark Knopflers distinkte og tilbakelente gitarspill, samt sterke melodiske nerve som låtskriver, med Emmylou Harris' unike stemme, innlevelse og tilstedeværelse.

Det kunne med andre ord ikke gå galt da den tidligere lederen av Dire Straits og den hvithårede countrydronningen endelig bestemte seg for å gjøre alvor ut av planene om et felles album.

De tolv sangene, hvorav hele ti er signert Mark Knopfler, byr på bunnsolid musikalsk håndverk, selvsagt. Veldig spennende er sangene ikke. Utvalget er til og med litt ujevnt, men flesteparten vil behage et meget stort publikum. Sann mine ord.

ESPEN A. HANSEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk